Ontvang tot 60% korting ‘ s werelds beste antivirus met dit Bitdefender deal

Met schijnbaar meer hacks, malware en virussen optreedt dan ooit, online veiligheid blijft van vitaal belang voor uw tech apparaten. Dat is de reden waarom het downloaden en installeren van de beste antivirus software is zo belangrijk om nu zoals het altijd is geweest.

Volgens onze veiligheid testen van software, ‘ s werelds beste antivirus op het moment van Bitdefender. Wat meer is, de provider heeft momenteel kreeg maar liefst 60% korting op het Totale veiligheidsplan. Het pakket kunt u niet alleen voor het beveiligen van maximaal vijf apparaten, het geeft je ook complete bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android.

Maar het goede nieuws houdt niet op daar, als je in de UK kon je het krijgen ook goedkoper. In plaats van te betalen £28 voor een jaar dekking, met deze Amazon gaan je zou moeten betalen slechts € 17.99!

Nog steeds niet zeker? Blijf scrollen om dit te lezen Bitdefender deal volledig. Vergeet niet dat deze korting zou je effectief betalen van ongeveer $3/£3 per maand voor het online security – waarvan we denken dat het is vrij groot.

Zie deze antivirus-deal van onze #1 provider:

  • Bekijk onze beste antivirus gids om te zien Bitdefender ‘ s grootste competitie

Waarom Bitdefender de beste antivirus?

Het is te wijten aan een veelheid van redenen waarom we rangschikken en blijven rang Bitdefender zo hoog, alle van gelijk belang is voor de klant. Niet alleen het dekken van uw antivirus behoeften en buigt alle mogelijke bedreigingen die de weg – het is ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Hieronder vind je onze top vijf van redenen waarom we van mening dat dit antivirus software om eenvoudig de beste.

  1. Beschermt alle systemen: Als je zorgen dat het niet in staat zijn om te verdedigen uw apparaat, Bitdefender Total Security 2020 betrekking op Android, Mac en iOS-systemen.
  2. Veiligheid: In onze strenge tests, vonden we dat het Bitdefender het was een van de meest indrukwekkende van de diensten die er voor pure blokkeren van kwaadaardige software. Dus het zal geven u gemoedsrust als het eenmaal geïnstalleerd is.
  3. Anonimiteit: Alle antivirus-software probeert te zorgen dat u anoniem blijft online, ook het aanbieden van file-encryptie, firewall en anti-spam voordelen.
  4. Betaalbaar: Ondanks haar hoge positie in onze beste antivirus aftellen, Bitdefender heeft nog steeds uiterst scherpe prijzen in vergelijking met andere antivirus-software.
  5. Geen compromis nodig: Bitdefender zegt dat alle antivirus-software behoudt uw accu en de snelheid van uw apparaten, zodat ze soepel te houden. Wij vinden dat het niet significant interfereert met uw systeem voor de snelheid of de levensduur van de batterij, in tegenstelling tot andere antivirus-software.
  • Wilt u nog meer zekerheid? Ga dan naar onze beste VPN gids