Logitech PC gaming aanbiedingen: goedkope toetsenborden, muizen en headsets tot 63% korting op

Als u op zoek bent naar een PC-gaming aanbiedingen voor je klaar voor sommige 2020 gaming, kijk dan niet verder dan deze fantastische Logitech te koop. Logitech heeft verdisconteerd hun aanbod van goedkope gaming toetsenborden, muizen en headsets in de VS en de UK, dus er is nog nooit een betere tijd geweest om geld besparen op een nieuwe set-up.

Deze PC-gaming deals bieden uitstekende prijzen op een aantal van Logitech is de meest populaire apparaten, zoals dit goedkope G502 Held gaming muis deal beschikbaar voor slechts $34.99 / £52.98. Ondertussen, kunt u ook geld besparen op goedkope gaming toetsenbord deals, met de Logitech G213 model gaat voor zo weinig als $44 / £39. Plus, er zijn tal van goedkope gaming headset deals rond, met onze hoogtepunten vanaf $49 / £34.99.

U vindt er tal van goedkope gaming muis aanbiedingen en geweldige toetsenbord en een headset besparingen dit weekend. Zowel bedrade en draadloze opties zijn opgenomen, en we zien een aantal fantastische bonus features aan te bieden.

Met al dat gezegd, er is veel van Logitech PC gaming aanbiedingen te lopen, dus laten we het je direct naar de goede dingen.

Op zoek naar meer manieren om te spelen? Check out de beste Xbox met Een controller prijzen rond, of neem een kijkje in de nieuwste Google Stadions prijzen voor iets helemaal anders.

Gaming muis aanbiedingen

Logitech gaming mouse aanbiedingen in de VS

Logitech G203 Prodigy RGB-wired gaming muis | $39.99 $27.99 bij Walmart
Deze super goedkope gaming mouse biedt een uitstekende sensor bij deze prijs, waardoor elke reactie onmiddellijk. U bespaart meer dan $10 op deze bijzondere gaming mouse, met veel meer Logitech aanbiedingen te profiteren.
Bekijk De Deal

Logitech G402 Hyperion Fury wired gaming muis | $59.99 21,99 dollar bij Amazon
Als u op zoek bent naar iets met een beetje meer van een gaming esthetische, deze Logitech G402 Hyperion Fury gaming muis deal is een favoriet bij de fans. Je het oppakken van een fantastische prijs bij Amazon voor een gaming muis met 8 programmeerbare knoppen en een fantastische snelheid.
Bekijk De Deal

Logitech G502 SE Held wired gaming muis | $79.99 $34.99 bij Amazon
Dit is een fantastische korting op een al even geweldige gaming muis van Logitech. De G502 SE Hero biedt een pinpoint nauwkeurige sensor met een schat van aanpasbare knoppen lightsync RGB en een set van gewichten voor extra personalisatie.
Bekijk De Deal

Logitech gaming mouse deals in het verenigd koninkrijk

Logitech G402 Hyperion Fury wired gaming muis | £49.99 £29.99 bij Currys
De G402 Hyperion Fury gaming mouse komt in de goedkoopste in het verenigd koninkrijk is dit weekend. Dit is een geweldige prijs op de snelheid van de aanwijzer, dat beschikt over een breed scala aan programmeerbare knoppen, integratie met andere Logitech-accessoires, en een fantastische reactie.
Bekijk De Deal

Logitech G305 Lightspeed draadloze gaming muis | £51.99 £34.99 bij Amazon
De G305 Lightspeed is een gaming muis deal voor wie op zoek is naar een goedkoop draadloos model dat gemakkelijk kan afglijden naar een office omgeving. Je krijgt uitstekende reactietijden van de G305, bijzonder indrukwekkend te zien zijn als de draadloze apparaten die vaak ontbreken in dit gebied. Plus, je bespaart £17 op Amazon nu.
Bekijk De Deal

Logitech G502 Held wired gaming muis | £79.99 £52.98 bij Amazon
Dit is een stellaire gaming muis deal, en terwijl we zagen de Logitech G502 een beetje goedkoper dan Black Friday, dit lijkt me het beste dat gaat voor een tijdje. Met een scala aan programmeerbare knoppen, een 16K-sensor en verstelbare gewichten aan boord krijgt u het beste van beide prestaties en maatwerk werelden hier.
Bekijk De Deal

Goedkope gaming toetsenbord aanbiedingen

Logitech gaming keyboard aanbiedingen in de VS

Logitech G213 gaming keyboard | $69.99 $44.88 bij Walmart
Dit is een briljante RGB gaming toetsenbord voor onder de $45. Morsbestendig, duurzaam, aanpasbaar en tactiele, het Wonderkind G213 toetsenbord biedt een breed scala van functies en media functies te starten.
Bekijk De Deal

Logitech G Pro mechanisch gaming toetsenbord | $129.99 $79.99 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een mechanisch gaming toetsenbord, Logitech G Pro kan bieden een bijzonder interessante deal dit weekend. U kunt besparen $50 op de RGB-toetsenbord en ervaring uitstekende bedieningstijden en duurzaamheid met een van Logitech ‘ s meest bekende gaming toetsenborden.
Bekijk De Deal

Logitech gaming keyboard deals in het verenigd koninkrijk

Logitech G213 Prodigy gaming keyboard | £59.99 £39.99 bij John Lewis
Dus bent u op zoek naar het aanvoelen van een mechanisch toetsenbord, maar u wilt nog steeds de precisie en de responstijden van iets dichter bij de grond? De Logitech G213 Prodigy bij je past perfect. Plus, kunt u € 20 bij John Lewis en thuis te komen met twee jaar garantie ook.
Bekijk De Deal

Logitech G413 mechanisch gaming toetsenbord | £99.99 £59.08 bij Amazon
Dit is een slanke en stijlvolle goedkope gaming toetsenbord deal, maar dat is niet te zeggen dat het skimps op de macht. Een mechanisch toetsenbord met Romer-G-schakelaars, sublieme bediening en duurzaamheid op uw G413 toetsenbord.
Bekijk De Deal

Logitech G512 mechanisch gaming toetsenbord | £99.99 £59.99 bij Currys
Komen op £60 ondanks een originele vraagprijs van € 100, deze Logitech mechanische toetsenbord deal biedt reageren toetsaanslagen en LightSync technologie om uw installatie in tune. Plus, je hebt USB passeren hier ook voor het gebruik van extra laden en randapparatuur.
 Bekijk De Deal

Gaming headset deals

Logitech gaming headset aanbiedingen in de VS

Logitech G432 wired gaming headset | $79.99 $49.97 bij Walmart
Deze goedkope Logitech wired gaming headset is zeker goedkoper, maar het is niet tevreden met het minimum. 50mm drivers bieden een prachtig surround-geluid te produceren met een 3D positionele audio-en een comfort-eerste ontwerp. Plus, in tegenstelling tot veel gaming headsets, kunt u gebruik maken van de Logitech G432 ‘ s met PS4, Xbox One, Nintendo Schakelaar, PC en mobiel.
Bekijk De Deal

Logitech G533 wireless gaming headset | $149.99 $79.99 bij Walmart
U kunt besparen $70 op deze wireless gaming headset – perfect als je niet op zoek naar een all-RGB-waarde, zoals andere goedkope opties. Deze slanke en strakke blikken zijn het aanbieden van 7.1 surround sound met toestemming van Logitech ‘s eigen Pro G stuurprogramma’ s. Plus, zult u in staat zijn om 15 uur in sap van hen.

Bekijk De Deal

Logitech G935 wireless gaming headset | $169.99 $129.99 bij Amazon
Zit net onder de $130, de Logitech G935 gaming headset is de meest feature-rijke we benadrukken van vandaag. Je krijgt volledige DTS:X 7.1-kanaals surround-geluid uitgevoerd op 2.4 Ghz draadloos. Plus, een stabiele verbinding en RGB verlichting compatibel met Lightsync nooit mis gaan beide.

Bekijk De Deal

Logitech gaming headset deals in het verenigd koninkrijk

Logitech G332 wired gaming headset | £49.99 £34.99 bij Currys
Verlaagd van hun £50 vraagprijs, de Logitech G332 gaming hoofdtelefoon biedt een fantastisch waar voor uw geld. Je wordt niet alleen het oppakken van stellar sound, maar dat de noise cancelling microfoon zorgt ervoor dat u bent luid en duidelijk te horen.
Bekijk De Deal

Logitech G533 wireless gaming headset | £139.99 £79.99 bij Currys
Terwijl ze misschien niet zien eruit als uw gemiddelde gaming headset (lees, niet in RGB verlichting), de Logitech G533 hoofdtelefoons bieden een aantal fantastische specificaties voor het krijgen van het meeste uit uw games. 7.1-kanaals surround-geluid, 40mm gepatenteerde Pro-G-stuurprogramma ‘ s, een noise cancelling microfoon en 15 uur levensduur van de batterij maken van deze £79 prijskaartje een koopje.
Bekijk De Deal

Logitech G635 wired gaming headset | £129.99 £89.99 op Zeer
Een uiterst comfortabele goedkope gaming headset, de Logitech G635 hoofdtelefoon biedt een uitstekende audio-ervaring met al het surround geluid en de G-Hub compatibiliteit u zou kunnen vragen. Plus, je bespaart 40 pond dit weekend op Zeer.
Bekijk De Deal

Op zoek naar meer? We volgen de nieuwste gaming laptop aanbiedingen bespaart u veel geld op krachtige machines. Daarnaast houden We ook een oogje op de laatste PS4 prijzen en Xbox gaat in het geval u zin heeft in een keer op de bank als goed.