Laat je innerlijke rockster met deze stellaire Marshall Bluetooth speaker deal

Bent u op zoek naar een nieuwe Bluetooth-luidspreker die los staan van de zee van Apple HomePod dubbelgangers? Bekijk deze fantastische Marshall luidspreker deal van Amazon, die bewijzen, je hoeft niet rijk te zijn om een rockstar.

De Marshall Acton II Stem, die wordt geleverd met Alexa ingebouwde, heeft een enorme 37% korting, kerven in de prijs van$299.99 voor een veel beter verteerbaar $189.99. Dat is een besparing van $110. (Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de beste Marshall Bluetooth speaker prijzen in uw regio.)

Je moet wel snel zijn want deze deal eindigt om middernacht, februari 19. Op zoek naar iets een beetje groter? De Marshall Woburn II is ook een korting van $100 op Amazon, en er is geen tijd limiet voor deze briljante spreker deal.

Meestal $499, Amazon heeft gesneden de prijs slechts € 399, dat is een besparing van 20 procent. Hoewel dit model niet voorzien van een ingebouwde voice-assistent, het is nog steeds een van onze favoriete Bluetooth-speakers op de markt, dankzij de gelikte uiterlijk en een krachtig geluid.

Terwijl deze kortingen zijn niet zo diep als die zagen we over Black Friday, we denken dat ze nog steeds echt goede waarde voor geld.

Beide van deze gitaar amp-geïnspireerd Bluetooth-luidsprekers komen met ton van rock erfgoed, melding Marshall ‘ s iconische retro design met moderne gemakken, zoals draadloos connectiviteit en, in het geval van de Acton II Stem, ingebouwde voice bijstand, zodat het dubbel zo een smart speaker en control hub voor uw andere slimme apparaten.

Vandaag de dag is het beste Marshall Bluetooth Speaker aanbiedingen

Marshall Acton II Bluetooth Speaker: $299.99 $189.99 bij Amazon
Het mag dan wel de kleinste in de Marshall luidspreker line-up, maar nog steeds zijn mannetje, met een 30 meter draadloos bereik, built-in Alexa, en een warme, rock-klaar geluid. Nu met de $110, het is een koopje en je alleen nog tot middernacht om te profiteren.Bekijk De Deal

Marshall Woburn II Bluetooth Speaker: $499.99 $399 bij Amazon
Deze versterker-stijl luidspreker is één van onze favoriete draadloze luidsprekers op de markt, en het klinkt net zo goed als het lijkt – en het is ook een $100 korting door Amazon. Er is geen tijd limiet op deze deal, maar we zouden toch raden snelheid van handelen.Bekijk De Deal

In de VS? Nooit bang, we hebben Marshall behandelt de voor u als goed. Scroll naar beneden voor de beste Marshall luidspreker en hoofdtelefoon prijzen hebben we vandaag gevonden.