Nieuw-Zeeland vs India live stream: het horloge Test serie cricket overal

Elke wedstrijd begint om 10.30 uur NZDT lokale tijd, dat is dus een 4 uur IST morgen van start gaan voor de fans afstemming van India en late night-10.30 uur GMT start voor de folk afstemming van het verenigd koninkrijk.

Nieuw-Zeeland vs India Test – serie- waar en wanneer
De data, tijden en locaties voor de twee-match Test-serie zijn als volgt:
We hebben alle geteste het grote Vpn ‘ s en we beoordelen ExpressVPN als onze neusje van de zalm, dankzij het gebruiksgemak en krachtige beveiligingsfuncties. Het is ook compatibel met zowat alle streaming-apparaat die er zijn, inclusief Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is onze aanbevolen optie in onze beste VPN-diensten lijst.
Na India ‘ s dominantie in de T20-indeling en Nieuw-Zeeland indrukwekkende 3-0 ODI-serie winnen, vol vertrouwen te voorspellen welke manier de twee-match Test-serie nu gaan is geen gemakkelijke taak. Maar wat we wel kunnen vertellen is hoe je jezelf een Nieuw-Zeeland vs India live stream, zodat u kunt kijken op elk moment van de cricket niet uit waar op Aarde je bent.
Onbeperkte Bandbreedte

55
Zoals altijd, is veel van de verantwoordelijkheid rust op de team captains, Kane Williamson en Virat Kohli – respectievelijk de nummer 4 en 1 wicket in de wereld. Maar er zijn tal van grote spelers in deze line-ups, met Ross Taylor in vorm voor de Zwarte Caps en Rohit Sharma zo een bedreiging voor de bezoekers.
Hoewel het kan een geval van deze serie wordt grotendeels uitgevoerd door de seamers. De geweldige Jasprit Bumrah is weer fit en afvuren op alle cilinders, terwijl de duo-Trent Boult en Tim Southee hebben meer dan 400 Test wickets tussen hen.
Klinkt als een verleidelijke match-up. Volg de instructies hieronder om erachter te komen hoe om te grijpen een Nieuw-Zeeland vs India live streamen vanaf vrijwel overal op Aarde.

Live stream Nieuw-Zeeland vs India van buiten uw land
In India, Nieuw-Zeeland, Australië, het verenigd koninkrijk of de VS en op zoek om uit te vinden hoe om te kijken naar de testwedstrijden tussen Nieuw-Zeeland vs India? We hebben alle informatie over de omroep met de rechten van de serie in uw regio hieronder. Maar als u weg bent van huis, land – misschien in het buitenland op zakenreis bent of op vakantie, maar toch wilt afstemmen op uw binnenlandse dekking van de wedstrijd dan kom je in problemen. Omdat van omroep geo-blocking, zult u niet in staat om te kijken online uit het buitenland. Door het gebruik van een VPN echter, zult u in staat om de wedstrijd te kijken, zonder zijn toevlucht te kijken naar een mogelijk illegale invoer van een dodgy Reddit link.

Als je de weg van uw TV, dan kunt u het downloaden en bekijken op de Sky Go app. En als je het buitenland dan is de VPN – methode zoals hierboven vermeld is de beste manier om te gaan.
Proefperiode
Terwijl India momenteel zitten op de top van de nieuw gevormde Wereld Test Kampioenschap, Nieuw-Zeeland zal worden op zoek naar de klim van de onderste helft. En met het vertrouwen verzameld van de briljante één-dag-serie te winnen, er is niets om te suggereren dat ze niet serieus uitdaging de bezoekers in de komende paar weken.
Express VPN-12 maand

Hoe om te kijken naar de Test-cricket-serie in India


Balans van opties en het gemak van gebruik
De eerste bal van de dag is te wijten aan worden geworpen op 5.30 pm ET en 2.30 uur PT.
Als je niet al een Hemel abonnee, hoeft niet te wanhopen want er is ook een manier om naar te kijken zonder te hoeven betalen veel in een contract. U kunt alle kanalen van Sky Sports met een Nu TV sportkaart voor € 9.99 voor een dag of € 14.99 per week.

Hoe om te kijken naar een cricket live stream in Nieuw-Zeeland

Sky heeft de exclusieve rechten om de Zwarte Caps’ de komende wedstrijden tegen India, met Sky Sport 2 het kanaal de actie aan het hoofd van een voor uw cricket fix.
Compatibele apparaten
Sky Sports heeft de exclusieve live-uitzending rechten aan deze Testseries in het verenigd koninkrijk. Als u zich abonneren op Sky Sports, zult u in staat zijn om elke wedstrijd live op uw TV en u zult ook in staat zijn om live-stream van de actie op uw telefoon of tablet met behulp van de Sky Go app.

Live stream Nieuw-Zeeland vs India in Australië (GRATIS)

Aantal plaatsen
De streaming service heeft geen lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand.
2e Test Hagley Ovaal, Christchurch, 29 februari-4 Maart
Gelijktijdige verbindingen
ExpressVPN (die wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS.

Hoe stream Nieuw-Zeeland vs India live in het verenigd koninkrijk

Niet kreeg toegang tot de Star? Geen zorgen – u kunt zich aanmelden voor de over-the-top Hotstar streaming service voor in de plaats. Dit kost u ofwel ₹299 (rond de ) voor een maand of ₹999 () voor een heel jaar.
Een abonnement op ESPN+ kosten ,99 per maand – pretty darn goedkope – en is inclusief toegang op laptop, desktop, mobile apps en TV-streaming vakken zoals Apple TV, Amazon Fire-TV, Roku, PS4 en Xbox. En er is geen betrokkenheid, hetzij, kunt u stoppen met de service op elk gewenst moment.
P2P Verkeer
Als je buiten de VS, maar nog steeds wil om naar te kijken dat ESPN+ dekking, dan is er de mogelijkheid van het gebruik van een VPN om toegang te krijgen uit het buitenland.
Klik op de link om het hoofd te melden aan ESPN+, of leer meer over de service

Hoe om Nieuw-Zeeland te bekijken vs India: ONS live stream


50
Alle actie live op de speciale Sky Sport Cricket kanaal met dekking ingesteld op start om 10.30 uur op elke dag van de serie.
Torrenting en P2P-verkeer
Kayo Sport Basic Pakket kost per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor , – per maand. En als je niet hebt gebruikt het voor, er is zelfs een GRATIS PROEFVERSIE van takd voordeel van.
De dekking is ingesteld om te starten elke dag om 4 uur IST en de lokale tijd.