Goedkope Xbox One X aanbiedingen hit $299 / £299 in een prachtige prijs knippen

Xbox One X aanbiedingen hit $299 bij Walmart, het aanbieden van de laagste prijzen nog op de laatste en grootste van de Xbox-console. Dit is een geweldige tijd om op jacht naar een goedkope Xbox One X bundels, met deze consoles raken fantastische nieuwe verkoopprijzen net op tijd voor het weekend. Die verbluffende $299 prijs is zelfs goedkoper dan de fantastische Xbox One X bundel deals wij waren te zien over Black Friday, dus het grijpen van jou voordat ze opraken van de voorraad van dit weekend.

Ondertussen in het verenigd koninkrijk is het zien van een aantal fantastische prijzen op goedkope Xbox One X aanbiedingen met kosten dompelen onder £300. U vindt de bovenkant van de range bundels als deze Forza Horizon 4 bundel voor slechts £289 of Star Wars Jedi: Gestorven Om voor £290 – fantastische prijzen op blockbuster releases.

Met Xbox-Serie X gestaag omhoog kruipt, het is geen wonder retailers zijn deze te verdisconteren goedkope Xbox One X aanbiedingen met een dergelijke overgave. Dat gezegd, er is alle reden om te pick-up van de huidige stuwende kracht van de Xbox wereld nu. Nu dat de volgende console is stevig inzichten, we zien een aantal fantastische prijzen met de landing op de current-gen console. Plus, games worden alleen maar goedkoper wanneer het nieuwe apparaat hits van het schap.

U vindt goedkope Xbox One S bundels voor nog minder nu, dus als je blij bent of af te zien van een aantal mooie functies die u zou willen om te controleren de laatste verkoop. Er zijn tal van goedkope Xbox games te koop nu ook – perfect voor het inslaan op de nieuwste titels.

Goedkope Xbox One X aanbiedingen in de VS

Xbox One X 1TB | Gears of War: Ultimate Edition Bundle | $499.99 $299 in Walmart
Dit is een fantastische Xbox One X bundel prijs, met Walmart het snijden van een verdere $50 korting op de verkoopprijs we hadden gezien over Black Friday. U bent het oppakken van alle vijf de Gears of War-games met deze bundel, alsmede een maand Xbox Live Gold opgenomen.

Bekijk De Deal

Xbox One X 1TB | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | $499 $299 in Walmart
$299 is de laagste prijs voor deze Xbox One X bundels hebben bereikt, dus je bent nog een koopje met deze Star Wars aanbieden. Deze Xbox One X deal is balanceert rond de $349 mark van de afgelopen week, en nu weten we waarom.

Bekijk De Deal

Goedkope Xbox One X aanbiedingen in de UK

Xbox One X | Forza Horizon 4 | Lego DLC | £289.99 bij John Lewis
Als je meer van een racer, deze Forza Horizon 4 Xbox Één X-bundel is ook te koop voor slechts € 289.99 bij John Lewis nu. Dat is een fantastische besparing met de Lego Kampioenen DLC en twee jaar garantie inbegrepen.

Bekijk De Deal

Xbox One X | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | £290.98 bij Amazon
Zelfs de meest populaire Xbox Één X-bundels zijn niet ongevoelig voor de recente prijs crash. Dit Star Wars Jedi: Gevallen Om de bundel omlaag naar slechts € 290 deze week bij Amazon – dat is een verbazingwekkende prijs neerzetten, dat zal geen deal hunter ‘ s day. Winkel met Argos en ook kunt u £10 op een extra controller, waarmee het totaal op slechts £339 all in.

Bekijk De Deal

Xbox One X | Versnellingen 5-bundel | £299 bij Microsoft
Je krijgt een fantastische prijs op deze Xbox Een X-bundel bij Microsoft nu, met een schat van Gears of War games en de nieuwste 5 Versnellingen. Plus, kunt u een besparing van 20% op een tweede controller en tot 40% op een Xbox Live-abonnement wanneer u een pak deze Xbox Een X-bundel door Microsoft.

Bekijk De Deal

We zijn ook het bijhouden van de nieuwste Xbox One S de verkoop te houden u in de loop van de beste prijzen die er zijn. Plus, daarnaast houden we ook een oogje op de Xbox-Game Pass prijzen en de beste Live Gold aanbiedingen ook. U vindt nog veel meer Xbox One X aanbiedingen hier op TechRadar.