Eerste Blik: Harmon Kardon Citation Oasis is de slimste wake up call kunt u

We namen een kijkje op de Citatie-Oase in Bristol Hi-Fi show in het verenigd koninkrijk, waar helaas de eenheid die we zagen was deze niet is ingesteld voor het afspelen van muziek. Echter, in termen van ruwe specs, het lijkt een gezonde 12W vermogen, en ondersteuning voor 24Bits / 96 KHz HD-audio streaming afspelen.
In termen van connectiviteit en afspelen, het is ongeveer net zo goed uitgerust als je zou kunnen wensen. Evenals standaard Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit, de Oasis kunt het afspelen van muziek via Apple AirPlay en Google Chromecasten kunnen spraak-dankzij de ingebouwde microfoon en ondersteuning voor de Google-Assistent helper.

Je zou willen om een kijkje te nemen op de Harmon Kardon Citation Oasis alarm klok. Het Citaat bereik, u wellicht weet, is de Harmon Kardon ‘ s antwoord op de wil van Sonos, een multi-room stelling dat omvat soundbars, boekenplank luidsprekers en staand op de torens. We hebben genoten van eerdere vermeldingen in het assortiment genoeg om de award voor het Beste van de IFA gong een paar jaar terug. In 2020 zal het bereik uit te breiden om de Oase, een beetje Google-aangedreven bed nummer.
(Image credit: de Toekomst)