Teleurstellend Intel Core i9-10900 benchmarks lekken, het maakt niet uit als het je beat AMD Ryzen

We hebben gewacht voor een nieuwe desktop processors van Intel voor wat voelt als een eeuwigheid. En terwijl ze zeker op hun manier, een aantal nieuwe benchmarks hebben gelekt dat hebben getemperd onze verwachtingen een beetje.
Nog steeds, we weten niet of deze ook de definitieve specs. In de veronderstelling dat deze chip is echt, het is heel goed mogelijk dat Intel zal verhogen klokken voordat de definitieve versie, vooral omdat de temperaturen waren alleen raken rond 68C. Één van beide manier met alle Intel Komeet Lake-S lekken die we hebben gezien van onlangs, kunnen we alleen uitgaan van een officieel onthullen is rechts om de hoek, en we kunnen niet wachten om te zien wat Intel eigenlijk in petto heeft.
Door dit lage TDP, de 10 kernen op deze veronderstelde processor niet stimuleren super goed wanneer tegen hun grenzen aan, en zelfs op single-core test het niet raken van de 5GHz dat de Core i9-9900 of 9900K zou. Nogmaals, wij kunnen zelfs niet zeker of deze benchmarks zijn echt, maar als ze het zou heel goed zijn omdat Intel is het inpompen van een extra 2-cores in dat er zonder inkrimping van het productieproces af van 14nm.