Italië vs Schotland live stream: het horloge Six Nations 2020 rugby online vanaf elke locatie

Als je niet al een DAZN abonnee, kunt u kijken naar het spel gratis als de dienst is op dit moment een 30-dagen GRATIS TRIAL.
P2P Verkeer

Italië vs Schotland – waar en wanneer
Als u in het buitenland bent en buiten uw eigen land, in een poging om de live stream van uw reguliere native omroep de dekking van de Six Nations is het niet waarschijnlijk mogelijk zijn als de stream locatie beperkt.

Townsend zal waarschijnlijk blijven in de ogen van de meerderheid van de kant die het zo goed deed tegen Engeland, maar Matt Fagerson, Sam Skinner zien er allebei ingesteld om te worden opgenomen in de ploeg.
Ook de italiaanse interim-hoofdtrainer Frans Smith zal waarschijnlijk blijven geloven met veel van de kant die wist te frustreren Frankrijk voor lange periodes van hun laatste wedstrijd. De laatste keer dat de Azzurri smaakte de overwinning in het toernooi was tegen de Schotten in 2015, en zaterdag ‘ s spel zal zeker bekeken worden door de Italianen als het verstrekken van hun beste kans van de beëindiging van die droogte. Als je een rugby fan in het verenigd koninkrijk zult u worden herbeleefd om te horen van dit spel en de rest van de Zes Naties zal worden uitgezonden free-to-air in de regio, zodat u kunt afstemmen op een Italië vs Schotland live stream, zonder de noodzaak voor enige vorm van abonnement. Voor al uw overige weergaveopties, blijf lezen.


Hoe live stream Italië vs Schotland in het verenigd koninkrijk voor gratis
Alle van dit jaar is de Six Nations wedstrijden zijn ingesteld worden live getoond in de UK free-to-air over BBC en ITV kanalen. Zaterdag Italië vs Schotland clash zal worden uitgezonden op ITV 1 met dekking vanaf 1.35 uur GMT.
Als u probeert om te kijken online (live of op catch-up) dan kunt u toegang krijgen via de ITV Hub mobiele app. U kunt ook gewoon het hoofd naar een online streaming TV-dienst TVPlayer.comdie heeft het verenigd koninkrijk een televisie met freeview-kanalen (waaronder ITV) in één plaats. Zodat u kunt genieten van de match op TV, computer, tablet en smartphone gratis als je in de UK – of abonneren op TVPlayer Plus als u wilt opnemen en later bekijken.

50

Hoe live stream van de Six Nations wanneer u niet in uw land

De uitzending rechten om de 2020 Six Nations in Canada zijn exclusief voor streaming service DAZN, die zal worden uitzending elke wedstrijd live. Het online-platform zal worden streaming Italië vs Schotland om 6.15 uur PT, 9.15 uur ET.
Aantal plaatsen
Niet in de UK dit weekend? Geen probleem – gewoon downloaden en installeren van een VPN en een UK locatie om naar te kijken leef alsof je terug naar huis. Volledige instructies.

Ga gewoon naar NBC en aanmelden. De service kost nu .99 een jaar, maar dat geeft je de live-verslaggeving van de Heineken Champions Cup en Gallagher Premiership, evenals de Six Nations.
Sky-abonnees kunnen de service toevoegen aan hun pakket tegen een extra vergoeding. Als met Australië, je hebt ook de optie van een abonnement op een stand-alone pakket dat kan worden bekeken op de laptop, desktop of mobiele app. Het kost .78 per maand, maar je kunt ook proberen de service gratis beIN Sport bieden een GRATIS proefversie aan.
We hebben geprobeerd alle belangrijke VPN-diensten en ExpressVPN is onze huidige neusje van de zalm vanwege zijn snelheid, veiligheid en eenvoud van gebruik. Het biedt ook een van de grootste series van compatibele apparaten en streaming diensten (bijvoorbeeld Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PS4, enz.). Het is gemakkelijk te zien waarom het gaat top in onze beste VPN – countdown.
Zoals bij bijna alle Zes Landen spelen, moet u een vroege vogel om te kijken naar de wedstrijd live in Australië, met aftrap voor Italië vs Schotland gepland voor 1.15 uur) AEDT. Het spel zal worden getoond via de dienst abonnementen beIN Sport, die zal worden dat elk spel van de 2020-Six Nations. De dekking begint op 1,05 ben op BeIN Sport 3.

Live stream Italië vs Schotland in Australië

Schotland gaf een goed account van zichzelf in de moeilijkste omstandigheden tegen Engeland op Murrayfield in hun laatste Zes Naties clash, maar verloren 6-13 een nauw bestreden spel. Coach Gregor Townsend zal worden op zoek naar meer van hetzelfde in Stadio Olimpico tegen Italië een kant die niet heeft gewonnen een spel in de Zes Landen in vijf jaar.
Aan de slag met een VPN is belachelijk gemakkelijk – gewoon downloaden, installeren, open je de app en selecteert u vervolgens de gewenste locatie.
Kick-off is om 3.15 uur lokale tijd, dus dat betekent een 2.15 uur GMT start voor Schotland fans en kijkers in de rest van het verenigd koninkrijk. Voor rugby fans afstemming van de VS zijn een 6.15 uur PT, 9.15 uur ET en 1.15 uur) AEDT start in de vroege uren van zondag op folk afstemming van Australië.

Live stream Italië vs Schotland in Nieuw-Zeeland

Italië en Schotland zal face-off in het Stadio Olimpico in Rome op zaterdag.
Als je een rugby fan in de VS dan NBC heeft u gedekt.
Onbeperkte bandbreedte

Bekijk de rugby-unie in Canada via een live stream GRATIS

Compatibele apparaten
Werkt met
60

Hoe om te kijken naar een Italië vs Schotland live stream online in de VS

60
Beter nog, ExpressVPN biedt een 30-dagen geld terug garantie, wat betekent dat u kunt geven aan het eens uit, zonder enige verplichtingen. Als je besluit aan te melden, een abonnement voor een heel jaar zal bespaar je 49% korting op de normale prijs en je krijgt ook 3 maanden extra absoluut GRATIS.
IPVanish 1 Jaar
CyberGhost 3 Jaar