Wat kan de Samsung Galaxy S20 ons vertellen over de Galaxy Note 20?

Misschien zien we de Samsung Galaxy Note serie 20 bump up de vernieuwingsfrequentie van 144Hz, zoals we hebben gehoord van sommige gaming telefoons beginnen, en het is mogelijk een van de modellen zou een 4K-display zoals de Sony Xperia 1 – hoewel dat een grote hobbel in de resolutie is minder waarschijnlijk. Ongeacht, wat nieuwe tech-Samsung heeft in de modder, we verwachten te worden weggeblazen.
Dus als Samsung is gericht op grote, top-end telefoons in plaats van het budget modellen, konden we zien een Galaxy Note 20 Ultra of iets dergelijks – misschien een stylus-geladen apparaat dat over de brug van telefoon naar tablet.
De Samsung Galaxy Note-telefoons worden geleverd met de S Pen pennen en top-end prijskaartje, als ze zijn ontworpen voor professionals en advertenties dan de standaard Galaxy S smartphones.
We hebben nog niet gehoord dat er veel over de Samsung Galaxy Note 20 maar ook lekken en geruchten noch officieel bevestigd heeft, maar als we goed kijken naar de Galaxy S20 telefoons konden we een paar voorspellingen te doen toch.
Allemaal aan boord van de trein 5G
Samsung's doubling down on 5G
Samsung is een verdubbeling neer op 5G (Image credit: de Toekomst)Terwijl er slechts een Samsung Galaxy S10 5G – telefoon, de Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra zijn alle 5G (goed, er zijn 4G-versies van de eerste twee in bepaalde markten, maar hun verspreiding lijkt niet op schaal).

Samsung Galaxy S20 Ultra
Oude populaire modi terug, zoals Live Focus en Live Focus video, die vanuit onze ervaring zijn de standen fotograferen zul je uiteindelijk met behulp van de meeste, ten minste als je wilt schieten mensen vaak.

De Camera beschikt over specs

Terwijl de Samsung Galaxy S20 camera ‘ s ontvangen matige hardware upgrades van hun Galaxy S10 voorgangers, de meeste van de fotografie verbeteringen – buiten de S20 Ultra – nam de vorm aan van nieuwe software en functies.
De Samsung Galaxy S20 Ultra met zijn enorme camera bult op de achterkant (Image credit: de Toekomst)

Samsung Galaxy S10 Plus with its two front-facing cameras
De Samsung Galaxy Note 10 apparaten debuteerde de positie van punch-gat dat de Galaxy S20s gebruik, en het ziet er echt als Samsung steekt met de functie voor de nabije toekomst. Daarom zouden we verwachten dat de nieuwe Galaxy Note 20 apparaten stok met de punch-gat en houd het in dat de centrale positie.
In plaats van Samsung bigging haar nieuwe camera ‘ s op de Galaxy S20 lancering, het bracht veel van zijn tijd aan het praten over de kwaliteit van het scherm. De Galaxy S20 apparaten hebben WQHD+ geeft met 120Hz refresh rates, enkele van de hoogste pixel-per-inch graven van een Samsung-telefoon, en HDR10+.
Zeggen dat, geruchten wijzen naar de Samsung Galaxy Vouw 2 vallen de voorganger van de grote inkeping en in plaats daarvan lanceert Samsung de eerste onder-scherm camera ‘ s, en dat de telefoon wordt verwacht te starten naast de Opmerking telefoons.
De Galaxy S20 Ultra is groter dan de niet-Ultra collega ‘ s, met een indrukwekkende camera-array en een grotere batterij, gereserveerd voor degenen die hebben veel geld te besteden aan een nieuwe smartphone.

Een focus op de kwaliteit van het scherm

De Samsung Galaxy S20 heeft tal van trucs, zoals Één ‘Take’ (die zelfs een foto van al haar lenzen in een keer), 8K video-opname, en 30x digitale zoom (dankzij veel bijsnijden op de 3x optische zoom).
De Samsung Galaxy S20 Plus met zijn heldere display (Image credit: de Toekomst)

De stijging van de fotografie en video modi, ondanks de relatief vergelijkbare camera hardware (het vergeten van de Galaxy S20 Ultra, die enkele high-res sensoren), stelt Samsung is gericht op post-processing software en coole trucs en beschikt over het meest van allemaal.
Deze focus op geeft is iets dat we hebben gezien echode door andere bedrijven in 2020, dus Samsung is zeker niet alleen, maar het is iets wat we hadden zeker verwacht te zien in de Galaxy Note-20 telefoons ook.
Medio februari de Samsung Galaxy S20 serie smartphones gelanceerd, het onthullen van Samsung ‘ s visie voor smartphones in 2020.
Dit toont Samsung is zich te verbinden tot een 5G toekomst, en dat betekent dat het zeer waarschijnlijk is dat elk model van de Galaxy Note 20 zal komen met 5G.

Super size me

Misschien, dan konden we de Samsung Galaxy Note 20 komen met grotendeels vergelijkbare camera ‘s van voor, maar een nieuwe suite van functies en opties die veranderen hoe u foto’ s nemen.
De Samsung Galaxy S20 Ultra is een vrij groot beest (Image credit: de Toekomst)

The Samsung Galaxy S20 Plus with its bright display
Het is de moeite waard erop te wijzen dat de Samsung Galaxy Note 10 en Noot 10 Plus beiden hadden 5G versies, maar niet alle regio ‘ s kreeg de 5G versies van beide, en de 4G-versies bleek veel meer populair in het algemeen. Maar als Samsung blijft haar 5G duw het is er mogelijk geen 4G-versie voor de Galaxy Note 20, tenminste in de meeste markten.
We zien een aantal van de functies van het top-end Galaxy S20 apparaten bereiken van de begroting Galaxy toestellen, en eventueel de Galaxy Tab ‘S tablet, Samsung’ s andere grote telefoons van het jaar moeten worden van de Galaxy Note 20 apparaten, waarschijnlijk gelanceerd rond augustus, en ze zijn het meest voor de hand liggende kandidaten voor Samsung ‘ s top-end tech.
Samsung Galaxy S20 Ultra

Steken met de punch-gat

Er was geen ‘Lite’ of ‘E’ – versie van de Samsung Galaxy S20, en de mensen die dat wilden een budget versie van het vlaggenschip moest genoegen nemen met de Samsung Galaxy S10 Lite of een soortgelijke Galaxy Een apparaat. Samsung echter niet een super-grote S20 in de vorm van de Galaxy S20 Ultra.
Samsung Galaxy S10 Plus met twee front-facing camera ‘ s (Image credit: de Toekomst)

Wanneer de Samsung Galaxy S10 apparaten kwamen met hun punch-gat-out front-facing camera ‘ s, het bedrijf meldde het was al van plan om de functie zo snel mogelijk. Een jaar op, niet alleen is het bedrijf nog steeds met behulp van de functie, het perfectioneren van het door het kleiner, en toe te voegen aan de begroting van apparaten als de top-end.
Dit zou misschien wel een meer brede strook van use cases, met de S Pen stylus, waardoor het een echte pocket tablet in zijn eigen recht.
De Galaxy Note 10 Plus was QHD+, maar de basis Noot 10 van de toelichting was ‘slechts’ FHD+, beide met 60 hz verversingsfrequentie. In vergelijking met veel van de telefoons die ze hadden verbazingwekkende displays, maar de Galaxy S20 serie loopt ringen om hen heen in termen van kwaliteit.
Het is zeker mogelijk, dan, dat de nota ‘ s kan het gebruik van deze technologie te zijn, maar we zijn niet onze adem voor het gewoon nog niet.