Eerste Blik: Klipsch De Vijven zijn glad boekenplank luidspreker alternatieven voor een soundbar

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog worden afgerond, maar de Klipsch De Vijven moet op de verkoop door Q2 2020, met een prijs ten zuiden van 0.
Het is een niveau van veelzijdigheid die uw gemiddelde diepte set-up gewoon niet bieden. Wat helaas ontbreekt is echter Wi-Fi, dus wees voorbereid om te houden van uw telefoon de Bluetooth-verbinding handig, of om al uw audio-apps die geïnstalleerd zijn op uw smart TV platform.

Het aanbieden van echte stereo-scheiding en de belofte van het zijn in staat om ze te besturen met alleen de afstandsbediening van uw TELEVISIE dankzij de HDMI-Arc aansluiting, kan de Klipsch worden de veelzijdige, relatief-subtiele-op zoek lift de audio van uw TV nodig.
(Image credit: de Toekomst)

Links en rechts

Laten we eerlijk zijn – tenzij heb je een recente, opgevoerde, top van de lijn Philips of Panasonic OLED-TV, elk met een fancy ingebouwde audio-systeem, de kwaliteit van het geluid van je televisie is het waarschijnlijk gaat om een beetje ontbreekt. Als u geen zin heeft om forking uit voor een surround sound-systeem, het antwoord is meestal om te investeren in een soundbar voor het vergroten van uw set audio-referenties.
(Image credit: de Toekomst)