Arvo koopje: addertje onder het gras AU$40 uit een paar van Apple AirPods met draadloos opladen

Apple producten zijn zeer zelden verdisconteerd en dat is waarom we zijn verheugd over deze deal van Kogan – kan je een paar van de nieuwste versie van de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak slechts voor AU0.
Onze vrienden over bij Kogan hebben sloegen de prijs van de nieuwste versie van de AirPods een redelijke AU0. Deze AirPods hun eigen draadloos opladen geval een zeer handige functie die zowel met het opslaan en opladen van je koptelefoon op hetzelfde moment bij het gebruik van een Qi charging pad. Dit klassieke set is zelden korting, afgezien van een grote sale periodes, dus grijp deze tijd kunt u als u bent op zoek naar een nieuw paar AirPods.Bekijk De Deal De Apple AirPods 2 hebben een ingebouwde microfoon die pakt uw stem luid en duidelijk, en zijn net zo goed als uw iPhone voor het gebruik van Siri. Dankzij de integratie van Apple ‘s nieuwe H1 chip, de koppeling van de AirPods is een snelle en moeiteloze – deze baby’ s zijn in staat om automatisch verbinding te maken met uw telefoon zonder dat u hoeft te verdiepen in de Bluetooth-instellingen menu. Als je net zo enthousiast over deze deal als wij zijn, je kan grijpen een paar door het bezoeken van Kogan is de online winkel met behulp van de onderstaande link. Apple AirPods (2019) met wireless charging case | AU0 (AVP AU9; opslaan AU)
Misschien wel de meest awesome Apple Airpods 2 kenmerk is de wireless charging case – als u een Qi charging pad, kunt u moeiteloos plonk uw hoofdtelefoon recht op daar aan de macht ze geen vragen gesteld. Normaal gesproken zou je moeten betalen AU0 voor AirPods met het draadloos opladen van het geval, dus dit is een koopje, zeker voor een Apple product.