Goedkope PS4 Pro bundel deals hit $299 / £329 in de laatste verkoop

Deze PS4 Pro aanbiedingen hebben geraakt fantastisch lage prijzen deze week met de verkoop in de VS en de UK het aanbieden van geld uit uw nieuwe 4K-console. Dit is een krachtig stuk van de kit nu verkrijgbaar voor een sub – $300 prijskaartje in de VS en een prijs ooit zo iets meer dan € 300 in het verenigd koninkrijk. Dus of u op zoek bent om te maken de meeste van de huidige generatie console voordat PS5 raakt, of als u op zoek bent om geld te besparen op goedkope games in de wacht voor een PS5 prijs druppel er is een koopje te vinden hier. ONS PS4 Pro deals zijn slechts hit $299 over een aantal van ONS, retailers op dit moment – een prijs zo goed dat veel PS4 Pro bundels nog niet de kans gehad te halen. Uw beste inzet is daarom om te grijpen een PS4 Pro console zelf en pick-up wat goedkoper spel gaat apart.

Het verhaal is iets anders in het verenigd koninkrijk, met goedkope PS4 Pro bundels aanbieden van een veel betere prijs dan wanneer u pick-up van de console zelf. We zien PS4 Pro deals aanbieden van een exemplaar van Call of Duty: Modern Warfare opgenomen voor £329, maar u vindt er ook de Dood Stranding bundels beschikbaar voor dezelfde prijs.

De PS4 Pro is de nieuwste en grootste item in Sony ‘ s line-up van de current-gen systemen. Biedt krachtige 4K mogelijkheden en snelle performance, het is de gloed omhoog, dat was zo verdiend van de originele PlayStation 4. Met de PS5 aan de horizon zien we meer en meer PS4 Pro aanbiedingen en goedkope PS4 Slim consoles tumbling in prijs in de VS en de UK, die zorgt voor uitstekende besparingen allround.

Met de PS5 prijs die op ieders gedachten, deze PS4 Pro aanbiedingen te kijken, zelfs goedkoper. We weten niet wanneer PS5 pre-orders zullen dalen, dus wilt u misschien een goedkope console water over in de tussentijd.

Vandaag de dag is het beste PS4 Pro aanbiedingen in de VS

PS4 Pro 1TB console | $399.95 $299.99 bij Walmart
Pick-up dit PS4 Pro deal aanbieden van de console zelf en bespaar $100 bij Walmart nu. Dat is een fantastische deal gezien bundels kan nog steeds bereiken die $399 hoogtes, dus je bent vrij om te kiezen tot welke games je kiezen en opslaan wat geld deze week.
Bekijk De Deal

Vandaag de dag is het beste PS4 Pro deals in het verenigd koninkrijk

PS4 Pro | Call of Duty Modern Warfare | £329 in het AO
Pak een PS4 Pro met Call of Duty Modern Warfare voor slechts € 329 in het AO van deze week. Dat is het goedkoopst zult u vinden de Pro console nu, en je zult nog steeds betalen ongeveer £50 voor dit 2019 vanzelf los, dus het is de moeite waard het oppakken van deze PS4 Pro pakket om wat geld te besparen.

Bekijk De Deal

PS4 Pro | de Dood Stranding | £329 in het AO
Pick-up van de recente Kojima klassiek naast de PS4 Pro in deze fantastische bundel van AO. £349 is de standaard prijs voor een bundel, dus je bespaart een extra £20 en het oppakken van een van de nieuwste games uitgebracht voor het systeem. Voeg wat Fortnite Neo Versa swag aan uw bundel voor £349 bij Currys.
Bekijk De Deal

Goedkope PS4 games deals

Als je het oppakken van een PS4 Pro deal door zelf, of gewoon op zoek om meer te halen uit uw nieuwe console vanaf dag één, wilt u een kijkje nemen op de meest recente prijzen op de PS4 ‘ s top spelletjes. We zijn ook het vinden van het beste spel goedkope aanbiedingen over consoles.

Waarom kopen een PS4 Pro in 2020?

Met PS5 stevig en route, kan je je afvragen waar de aantrekkingskracht ligt in het oppakken van een goedkope PS4 Pro-deal van vandaag. Het kopen van een PS4 Pro zal in 2020 zinvol als je je in één van een paar posities. Als je bent nog te halen Sony ‘ s de toegang tot de current-gen markt, je mist een aantal van de beste games van het decennium nu, dus het kiezen van een goedkope PS4 Pro is een uitstekende manier om de ervaring van hoge kwaliteit gaming voor minder. Plus, al die spellen die je gemist zijn nu uitzonderlijk goedkoop, en zal alleen de prijs eens de volgende console is uitgebracht.

Of, als u op zoek bent om te upgraden van uw huidige PS4 Slim console en zie niet zelf te betalen dag van de lancering prijzen voor de PS5, bespaar je jezelf veel geld met een goedkope PS4 Pro deal en mogelijk pick-up een nieuw spel in het proces.

Er zijn tal van redenen om te kopen een PS4 Pro in 2020, vooral als je niet van plan bent op het oppakken van de volgende console op dag één. Deze PS4 Pro deals zijn het aanbieden van een aantal fantastische prijzen op dit moment, en met veel tijd om je te vullen van deze generatie gaming goodies voordat de volgende komt langs, er is nooit een betere tijd geweest om te pick-up van de opgedreven console.

Op zoek naar meer? We afronden naar boven al de beste PS4 Pro sales en PS4 Slim aanbiedingen hier op TechRadar. Of, als u op zoek bent naar een volledig kit uit de nieuwe console, je zou meer geïnteresseerd zijn in de PlayStation VR prijzen en goedkope DualShock 4-controller en aanbiedingen.