Google Cloud wil je helpen bij het opsporen van bedreigingen van de veiligheid

YARA is een populair open source taal die wordt gebruikt voor het schrijven van regels om malware te detecteren en de Chronicle team een nieuwe versie van het toe te passen om de veiligheid van logboeken en andere telemetrie, zoals de EDR – gegevens en de netwerk verkeer.
Google maakt haar Web Risico API en reCAPTCHA Enterprise services in het algemeen beschikbaar in een poging om organisaties te helpen beschermen gebruiker rekeningen van frauduleuze activiteiten online. De reCAPTCHA Enterprise service helpt beschermen tegen schrapen, identificatie misbruik en geautomatiseerd aanmaken van een account, terwijl de Risico Web API helpt organisaties bij het identificeren van kwaadaardige websites, waarschuwt gebruikers wanneer ze klikken op een link en wordt voorkomen dat gebruikers van het plaatsen van links naar bekende kwaadaardige pagina ‘ s.