Hoe wearables zal de volgende fase van de productiviteit op de werkvloer

De impact van deze technologie is specifiek voor de sector, de organisatie en de rol, maar het is gemakkelijk om te zien de werkplek beroep. Terwijl medewerkers zullen genieten van het gebruik van cutting-edge-apparaten en de mobiliteit die wordt geleverd met het bedrijfsleven zal de winst van gestroomlijnde processen, algehele groei en wearable technologies mogelijkheid om empowerment van de werknemers van de toekomst.
AR verwijst naar het projecteren van extra informatie in een door de gebruiker gezichtsveld van wat nog belangrijker is hands-free. Het verschilt van de wellicht beter bekende neef, augmented reality, dat niet te veranderen, wat de gebruiker ziet, alleen voegt een extra laag van informatie in hun perifere visie door middel van schema ‘s, teksten of video’ s. Industrieën afhankelijk van frontline en werkers in het veld steeds meer de vaststelling van bijgestaan werkelijkheid slimme bril om empowerment van de werknemers en het stroomlijnen van workflows.

Over de auteur
Vorig jaar, de productiviteit in het verenigd koninkrijk viel op zijn snelst jaarlijkse tempo in vijf jaar. In feite, globale productiviteit op de werkvloer heeft ook verzwakt, met de jaarlijkse groei van de output per werknemer vallen van 2,9 procent naar 2 procent in de afgelopen tien jaar. Niet alleen heeft dit veroorzaakt een daling in de betrokkenheid van medewerkers, maar ook een daling in de economische groei.