Jagers einde uitgelegd: die twee schokkende wendingen en wat ze betekenen

Gaat het om de onthulling van de Wolf, de Nazi chirurg die zich de gruwelijke daden in een flashback naar de Holocaust, en is het doel van de groep gedurende het seizoen één. In aflevering 10, we hebben eindelijk ontdekt wie de Wolf is. Hoewel het een groot moment,
Het is zo beroemd als complottheorieën gaat dat De Simpsons waarnaar wordt verwezen in de aflevering ‘Bart vs. Australia’. In Jagers, Hitler lijkt te leven op een groot landgoed met vier identieke Arische kinderen. Het is onduidelijk welke acteur speelt Hitler – het ontbreken van een volledige onthulling van zijn gezicht waarschijnlijk geeft de producenten kamer herschikking van hem als de show krijgt een tweede seizoen.
De andere grote twist? We gaan dat onder meer, maar het is een hel van een setup voor een potentiële Jagers seizoen 2. Jagers einde uitgelegd: ‘Meyer Offerman’ is eigenlijk De Wolf Voor het hele eerste seizoen van de Jagers, de titulaire personages zijn op zoek naar een groep van Nazi-oorlogsmisdadigers leven undercover in Amerika, met inbegrip van hun leider Wilhelm Zuchs, alias De Wolf. Vastgesteld wordt dat de Wolf was een Nazi-chirurg in een concentratie kamp – en voor de gehele laatste aflevering zijn we geneigd te geloven dat Friedrich Mann (William Sadler) is eigenlijk De Wolf. Na Meyer Offerman (Al Pacino) doodt Mann, Jona (Logan Lerman) susses te komen wat er werkelijk gaande is: dit is niet de echte Meyer Offerman. De Wolf is eigenlijk het teken dat we hebben leren kennen als Meyer, die woont in vermomming voor meer dan 30 jaar sinds het einde van de oorlog, toen de Wolf ontsnapt aan een dood veroordeeld voor zijn misdaden. Jona dit ontdekt door piecing de aanwijzingen met elkaar: dit Meyer niet een gebed uit te spreken voordat hij snel doodt Mann, die de echte Meyer beloofd te doen als hij zou uiteindelijk de confrontatie met De Wolf. Meyer bereikt dit bedrog met de hulp van de plastische chirurgie aan hem gegeven door Mann, en door te zorgen voor de echte Offerman werd gedood en begraven als hij stal zijn identiteit. De echte Meyer was Jona ‘ s grootvader. De Wolf leefde daarna zijn leven als Meyer Offerman, nooit terug te keren naar zijn baan als chirurg, want het zou weggeven zijn identiteit. Hij in plaats daarvan werkt in een fabriek wanneer komt hij naar Amerika. De twist is vrij voorspelbaar – het ligt zeer stevig door aflevering 5 eindigt, wanneer de nep-Offerman is bijna blootgelegd door Tilda Sauer (Barbara Sukowa), voordat Pacino ‘ s karakter plotseling doodt haar, die de schokken van de andere leden van de jacht. Op dat punt, je bent stevig bewust gemaakt dat Offerman is niet wie hij zegt dat hij is. Het is echt een vervelende twist dat is gebonden aan verdeeldheid – maar de manier waarop de Wolf probeert te rechtvaardigen zijn verwrongen logica en zich het slachtoffer voelt heel echt. Het is een gruwelijke daad van toe-eigening die eindigt seizoen met een groot moment. Jona schiet De Wolf dood, en breekt het nieuws aan de rest van de jagers, die uiteraard geschokt. De echte Meyer Offerman, dan was lang dood. En de nep-Meyer Offerman is eindelijk dood ook. Oh: Hitler nog leeft in Argentinië, en ‘De Kolonel’ is eigenlijk Eva Braun

(Image credit: Amazon Prime)Oh, dat. De laatste momenten van de show blijkt dat Adolf Hitler in leven is, het leven in Argentinië. Het karakter dat we hebben leren kennen als De Kolonel (gespeeld door Lena Olin) is Eva Braun, ook zijn vrouw. In het echte leven natuurlijk, zowel zelfmoord in Hitlers bunker in Berlijn in April 1945. Jagers’ suggestie dat Hitler nog leeft in Argentinië is gebaseerd op een lange-tijd samenzweringstheorie dat hij en Braun ontkomen naar Zuid-Amerika. Dit wordt geëxtrapoleerd aan de hand van een real-life fenomeen van de Nazi-oorlogsmisdadigers te verbergen in Argentinië en andere Zuid-Amerikaanse landen na WO2 (deze methoden van de ontsnapping waren de ‘Ratlines’, en hier is een geweldige BBC artikel over het).

Jagers is gestart met haar 10-aflevering van het eerste seizoen op Amazon Prime Video, en als je hebt verbrand door het al, u zult hebben gemerkt dat de laatste aflevering bevat ten minste twee enorme ‘WTF’ – momenten. Grote spoilers volgen voor het seizoen een van de Jagers.
De ultieme orchestrator van het Vierde Rijk in de Jagers is dan Hitler zelf. En het seizoen eindigt met Joe (Louis Ozawa) gevangen op de tafel met Adolf en zijn rare kinderen.
Nou, het moet zorgen voor een hel van een seizoen 2, als het gebeurt.