Amazon te koop: aanbiedingen op de 4K Vuur TV-Stick, Kubus, en meer

Als u op zoek bent naar een goedkope streaming-apparaat, ga dan naar Amazon Fire TV te koop dat er nu gebeurt. U kunt kortingen op Amazon ‘ s best-selling Vuur apparaten, waaronder de 4K Vuur TV-Stick.
Brand TV-Stick 4K-streaming…BJ ‘ s Wholesale ClubDeze deals zijn tijdelijke aanbiedingen, en we weten niet hoe lang Amazon zal hebben Fire-apparaten op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Amazon Fire apparaat deals:

Amazon Fire TV-Stick 4K…
De 4K Vuur TV-Stick kunt u voor het streamen van uw favoriete inhoud in 4K Ultra HD resolutie. Je steekt de stick in uw TV verbinding met het internet, en bekijk uw favoriete films en TV-shows van apps zoals Hulu, Amazon Video ‘ s, Netflix, en meer. U krijgt toegang te krijgen tot tienduizenden kanalen met een capaciteit voor de opslag van duizenden apps, games en Alexa vaardigheden. Het Vuur apparaat bevat ook een Alexa voice-afstandsbediening, dus u kunt bladeren door de shows, de lancering van films, aanpassen van het volume, en meer volledig hands-free.
Amazon Fire 4K TV-Stick

Brand TV-Stick 4K met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
Stream uw favoriete content in 4K resolutie met HDR ook met de 4K Vuur TV-Stick die is te koop voor .99. De streaming-speler heeft een Alexa voice-afstandsbediening, dus u kunt uw stem gebruiken om uw TV te bedienen.
Bekijk De Deal