Die Xbox-Serie X-specs hoeft weinig te vertellen, doen ze dat ook?

Nu, om te beginnen met Navi, AMD begon met een opsomming van de klok snelheden voor haar grafische kaarten in drie lagen: een base clock, een ‘spel van de klok’ en een ‘boost clock’. De boost clock is de hoogste klok zal bereiken en zal meestal alleen hit onder extreme workloads, en het zal niet blijven bij dat de kloksnelheid voor meer dan een paar seconden. De wedstrijdklok is dichter bij wat Nvidia lijsten als de boost clock voor de Gpu ‘ s, en is meestal de kloksnelheid van de grafische kaart zal zitten op de meeste van de tijd bij het spelen van games.
Xbox Series X specs
Dus ga terug naar de Radeon RX 5700 XT, een meer nauwkeurige meting van teraflops, gebaseerd op de clock snelheid zit je bij de meeste van de tijd bij het spelen van games is eigenlijk ongeveer 8.96 Tflops – een volledige 8% onder de piek in aantal.

Zo, dat Microsoft eindelijk losgelaten enkele meer specifieke spec informatie over de Xbox-Serie X. De volgende generatie console gaat om een AMD Zen 2-processor en een RDNA 2-gebaseerde GPU, die in principe in staat zijn om 12 teraflops van Floating Point 32 (FP32) prestaties. Maar, is dat echt vertellen ons iets?
De Xbox-Serie X-GPU zal worden gebaseerd op de volgende generatie van de RDNA GPU gevonden in de AMD Radeon RX 5700 (Image credit: de Toekomst)

Laten we doen wat GPU graven