Gelekt Fujifilm X-T4 persbericht morsen de bonen op de komende spiegelloze

We moesten alleen wachten een andere dag om uit te vinden alles wat er te weten valt over de Fujifilm X-T4 maar merkte camera nieuws leaker Nokishita wordt ongeduldig. De Japanse outlet heeft gelekt wat zij noemt “de belangrijkste kenmerken van de Fujifilm X-T4” via Twitter.
Terwijl de Full HD-video kan worden opgenomen op een frame rate van 240fps voor een 10x slow-motion effect, Fujifilm heeft, zo lijkt het, toegevoegd een Quick Menu (Q-Menu) knop voor video alleen. Bovendien, volgens de gelekte document, films kunnen worden opgenomen op SD-kaarten tegelijk in het geval iemand het nodig een back-up. Veel meer video-opname verbeteringen komen met de X-T4 welke, indien deze informatie klopt, is de vormgeving tot een zeer sterke speler te worden een van de beste spiegelloze camera ‘ s die beschikbaar zal zijn dit jaar.