Hoe om te voorkomen dat cybersecurity heartbreak dit jaar

Soms moeten we allemaal een beetje meer privacy, en in deze tijd van vermeende overheid toezicht en de constante dreiging van cyberaanvallen, deze behoefte is groter dan ooit. Met behulp van een VPN (Virtual Private Network) kan ervoor zorgen dat uw online browsen blijft geheim, beschermen je identiteit en de sites die u bezoekt tegen nieuwsgierige ogen, wat betekent dat u kunt surfen om de inhoud van uw hart.
Hoewel we een aantal weken in 2020 nu, dat is geen reden om aan te verlichten over je veiligheid voornemens voor het nieuwe jaar. Gebruik deze tijd om te dump je slecht wachtwoord gewoonten, zoals het verzekeren van uw wachtwoorden zijn sterk met een mix van letters, cijfers en symbolen, het gebruik van diensten zoals password managers om te voorkomen dat op te schrijven, en ervoor te zorgen dat u gebruik verschillende wachtwoorden voor verschillende sites, zodat, wanneer één organisatie is gehackt, uw andere accounts zijn niet in gevaar.