Vodafone heeft een uitbreiding van zijn Onbeperkt plannen om mobiele breedband

U kunt ontdekken alle van Vodafone mobiel breedband plannen op de website
U kunt zien hoe Vodafone vergelijkt met de concurrentie op onze speciale mobiele breedband aanbiedingen en plannen gids.
Vodafone is het verspreiden van de gegevens liefde over haar mobiel breedband bereik. U kunt nu een onbeperkt data-abonnement voor de wil van de tabletten, data-sim-kaarten, mobiele Wi-Fi-en, natuurlijk, dongles.
Max Taylor, consument directeur bij Vodafone UK zegt: “We gestart met onze toonaangevende assortiment van Onbeperkt mobiel tarieven van vorig jaar en nu breiden we Onbeperkt naar Mobiele Breedband plannen. Onze klanten zijn gemachtigd om meer te doen van wat ze leuk vinden, waar ze kunnen worden op de VERZENDING van de beste mobiele data netwerk.”
Mobiel breedband is een gebied waar veel van gegevens gebruikt, met name in het geval van dongles. Vanaf € 28 per maand kunt u toegang krijgen tot alle gegevens die u wilt zonder zorgen te maken dat u ooit zult uitvoeren.
Amazon US Aanzicht
Vodafone biedt Onbeperkt snelheden tot 10 mb, met 48 free roaming bestemmingen. Vodafone Onbeperkt Max biedt snelheden “zo snel als het apparaat laat” met 77 inclusief roaming bestemmingen, waaronder 48 in Europa en 29, inclusief de VS, Canada, Australië en Jamaica.