BT glasvezel breedband deals zijn geraakt laagste prijs ooit – maar is het de beste optie?

Terwijl BT is telkens een van de meest populaire Isp ‘ s op de markt, ook stelselmatig vliegt recht over de concurrentie in termen van prijs, het opladen van een aantal vrij forse maandelijkse rekeningen. Dus als BT kondigde het aanbieden van de laagste prijs ooit, was het tijd om te vieren…toch?

Plusnet Onbeperkt Vezels | 18 maanden | 36Mb gemiddelde snelheid | Gratis bellen naar Plusnet klanten | £22.99 per maand | GRATIS activering | £75 cashback
Wij brengen u één van de meest aantrekkelijke glasvezel breedband-aanbiedingen op de markt van nu. Je krijgt £75 cashback, gratis activatie en gratis telefoneren naar Plusnet klanten. En niet te vergeten de prijs van uw adsl-lijn en de huur niet verhoogd tijdens uw contract. U kunt upgraden naar een snellere snelheden van 66Mb voor een extra £4, – per maand en krijg nog steeds de cashback.
Bekijk De Deal
Echt, het komt allemaal neer op welke provider u graag bij voor uw glasvezel breedband deals. Als je van BT, dan is het nu een uitstekend moment om te investeren in it. Echter, als je geen bondgenootschappen, één van de hieronder plannen zou een goedkopere optie.

Dat is niet volledig rob BT van deze waarde, dit is nog steeds de laagste prijs ooit op een van de meest populaire plannen en het kost nog steeds veel minder dan vergelijkbare opties van Sky, Virgin en John Lewis.

BT laagste prijs breedband deal:

Textbooks.com

De goedkoopste glasvezel breedband deals in:

Ondanks het raken van de laagste prijs voor de Supersnelle Glasvezel pakket € 27.99, BT is nog steeds duurder dan veel van zijn concurrenten. Voor aanbiedingen met een gelijkaardige of hogere snelheden, kunt u een lagere kostprijs van Vodafone, Plusnet, TalkTalk en het postkantoor.
BT Supersnelle Glasvezel | 24 maanden | Avg. snelheid van 50 mb | £9.99 levering | £27.99 pm
BT blijft de meest populaire ISP rond en nu, dit is gemakkelijk de beste aanbieding. Laten vallen door een paar pond per maand, dit is officieel de laagste BT heeft ooit geprijsd deze aanbieding. Je krijgt snelheden van gemiddeld 50 mb voor € 27.99 – gewoon kijken naar de 24 maanden contract.
Bekijk De Deal
Textbooks.com

Vandaag de dag is het beste breedband deals