GiffGaff introduceert versterkt data en onbeperkt sms ‘ en en bellen over Goodybags

GiffGaff, een van de grote namen in de wereld van de SIM-plannen, heeft aangekondigd een herwerkte versie van de Goodybags, het stimuleren van gegevens over de arrangementen en upping zijn gesprekken en teksten caps over het gehele bereik.

Deze ‘Goodybags’ zijn GiffGaff ‘s versie van de SIM only aanbiedingenop 1-maands’ rolling contracten, zodat de klanten de vrijheid te wijzigen of te annuleren, hun plan op elk moment.

Eerder uw gegevens, bellen en teksten caps zou allemaal afhankelijk van hoeveel u bereid te besteden, maar met deze laatste update is het enige verschil in prijs is hoeveel gegevens u ontvangt. Alle Goodybag ‘ s nu zijn uitgerust met onbeperkt bellen en teksten.

Hoofd recht naar GiffGaff om te zien dat al deze SIM only aanbiedingen

En als u besluit te gaan voor GiffGaff ‘ s £20 per maand-pakket, zal u op dit moment ontvangt het dubbele van de gegevens, springen, van 40GB tot 80GB. Dezelfde verdubbeld gegevens kunnen worden gevonden op de ‘Always on’ aan te bieden waar u ontvangt 80GB op volle snelheid en dan na 80GB gebruik van gegevens, leden ervaren een verminderde snelheid van 384kbps vanaf 8 uur tot middernacht.

Dus de gegevens caps zijn gestegen, de gesprekken en teksten zijn nu onbeperkt, maar als u nieuw bent bij GiffGaff, zal het goed voor u? Het is een flexibel netwerk, met een aantal betaalbare prijzen. En ondanks wat zijn zinvolle moto van ‘Het mobiele netwerk voer de door u suggereert, het is eigenlijk uitgevoerd door O2, zodat je veilig rustend op een bekend netwerk.