Goedkope smartwatch aanbiedingen op de Huawei Kijken GT is nu nog beter

Huawei KIJKEN GT GPS…
Beide zijn gebouwd met fitness in gedachten, met de Huawei smartwatch aanbiedingen met een prachtig pols stuk ontworpen voor het laatste.
Bespaar op goedkope smartwatch bezig met deze fantastische prijsverlagingen op de Huawei Kijken GT. Hoewel we zien dit vooral smartwatch gaan hit in de UK met een £99 prijskaartje vorige week, kunt u het opslaan van een extra paar pond nu met een extra prijsdaling van Amazon – pick-up van de originele Huawei Kijken GT voor slechts £91.49. Het latere model, de Huawei Kijken GT-2 was ook onlangs te zien in Amazon ‘ s Deal van de Dag, maar als je gemist op die bepaalde smartwatch aanbiedingen, kunt u nog steeds opslaan vandaag dankzij deze nieuwe £146.99 prijskaartje.
HUAWEI Kijken GT (2018) GPS,…

Vandaag de dag is het beste Huawei smartwatch aanbiedingen

Wat is het verschil? Terwijl de originele Huawei Kijken GT biedt een fantastische goedkope smartwatch ervaring, met een gloeiende AMOLED-display, real-time opleiding aanwijzingen en slimme meldingen – en laten we niet vergeten dat de 14-daagse levensduur van de batterij, het latere model voegt een 3D glazen scherm en 15 aparte training modi.
Huawei Kijken GT 2 | £199 £146.99 bij Amazon
Als je het gemist Amazon een Deal van de Dag te koop op de Huawei Kijken GT 2 smartwatch eerder deze week, er is nog tijd om te besparen op de latere modellen. Hoewel je kan halen voor € 20 minder tijdens de flash sale, er is nog £53 worden hier opgeslagen.
Bekijk De Deal

HUAWEI KIJKEN GT Smart Sport…