Laatste Amazon verkopen: goedkope koptelefoon, kluis voor laptop, fitness tracker en iPad aanbiedingen

Asus VivoBook 15-inch gaming-laptop | 9.99 8.93 bij Amazon
Je krijgt een quad-core AMD R5 processor met 8GB RAM en een 256 GB SSD binnen deze slanke, dunne schil. U zult ook worden uitgevoerd Radeon Vega 8 graphics, dus er is genoeg reden om een aantal gaming daar zo goed.
Samsung QN55 QLED 55-inch 4K-HDR-TV | ,197.99 3.39 bij Amazon
Dit is een grote sub-0 prijs op een gewoonlijk goed meer dan .000 55-inch QLED TV van Samsung. Dat is ook een 0 extra korting op de normale verkoopprijs voor deze eenheid. Je krijgt een fantastische quantum processor opwaardering van alles wat je ziet zo goed als alle Alexa en Google Assistent compatibiliteit u zou kunnen vragen.
Bekijk De Deal

Amazon Dagelijkse Aanbiedingen: de huidige top-verkoop

Smartwatch / fitness tracker aanbiedingen

Goedkope Garmin en Fitbit fitness-trackers

Garmin Instinct | 9.99 3.99 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een fitness tracker deal die meer geschikt zijn voor het buitenleven, dan is dit Garmin Instinct heeft militaire-grade van weerstand tegen thermische schokken en water druk. Ook heeft u toegang tot drie wereldwijde navigatie-systemen en alle fitness en hart bijhouden van je verlangen.
Bekijk De Deal
Fitbit Alta HR fitness-tracker | 9.95 .95 bij Amazon
U kunt het best verkochte Fitbit Alta HR koop voor bij Amazon in de laatste Amazon de verkoop. De ultra-slim activity tracker biedt continu de hartslag en tracks stappen, afstand en verbrande calorieën.
Bekijk De Deal
Nieuwe Amazon Fire 7 Kinderen Edition | .99 .99 bij Amazon
U betaalt een beetje meer voor de Kids Editie via de standaard Amazon Fire 7 deal hierboven vermeld, maar als je na een veiligheid-bewuste alternatief op maat gemaakt voor uw kleintje het is de moeite waard het extra geld. Niet alleen krijg je ongelooflijk ouderlijk toezicht met deze 16GB versie van de Brand 7 tablet, maar er is een garantie van twee jaar voor de vrede van de geest over de onhandige breuk als een blauwe of roze kid-proof case meegeleverd.
Bekijk De Deal
Xbox One S | Versnellingen 5-bundel | 9.99 5.99 bij Amazon
Pak alle vijf Versnellingen games en een Xbox met Een S-console voor slechts een beetje meer dan 0 deze week bij Amazon. Dat is een fantastische prijs die we hebben gezien van deze aanbiedingen stijging van de kosten over de afgelopen week of zo.
Bekijk De DealNintendo Switch Pro Controller | .99 bij Amazon
Of, bespaar op de Nintendo Switch Pro controller bij Amazon vandaag en krijgen een aantal serious gaming gedaan met de Schakelaar. Het is de beste manier om een verbeterde controller voelt, zonder concessies te doen op uw rumble of motion controls.
Bekijk De Deal
We hebben afgerond tot onze favoriete Amazon de verkoop hieronder, maar u kunt ook kijken op al onze picks verder naar beneden op de pagina.
Bose Soundsport draadloze hoofdtelefoons | 9 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een klassieke Bose audio kwaliteit in een paar van draadloze earbuds, zult u blij zijn met deze korting op de Soundsport hoofdtelefoon. Nu onder de 0 op Amazon, dit is een geweldige prijs aan een hoge kwaliteit paar knoppen.
Bekijk De Deal
Fitbit Inspireren HR fitness-tracker | .88 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u opslaan op de Fitbit Inspireren HR fitness-tracker bij Amazon. De ultra-slim activiteiten tracker is gemaakt voor dagelijks gebruik en biedt 24/7 het meten van de hartslag.
Bekijk De Deal
DualShock 4 – controller- diverse kleuren | .99 .96 bij Amazon
Amazon heeft klopte ongeveer uit hun assortiment van de DualShock 4 controllers. Dat maakt het een ideaal moment is om te grijpen een reserve-of update je gamepad met wat verse triggers.
Bekijk De Deal

Audio-en headphone aanbiedingen

AirPods verkoop prijzen stick rond

Garmin Vivoactive 3 GPS | 9.99 1.99 bij Amazon
Als een fitness-tracker de Garmin Vivoactive 3 blinkt uit met 15 vooraf geïnstalleerde programma ‘ s gericht op diverse sporten en oefeningen en stress tracking boot. Als een smartwatch, dit 1 pols stuk nog niet laten – het aanbieden van meldingen, zeven dagen de batterij en de Garmin Betalen ook.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 cm (15,6-inch laptop | 9.99 4.99 bij Amazon
U kunt besparen 5 op deze Lenovo Ideapad 330 laptop deal bij Amazon. U bent het oppakken van 8GB RAM-geheugen en een 256 GB SSD – goede specs voor deze prijs, en niet te vergeten de AMD-A9 processor en Radeon R5 graphics.
Bekijk De Deal
Asus VG248QG 24-inch G-Sync-compatibele gaming monitor | 3.99 9.99 bij Amazon
Dit is een fantastische prijs op een gaming monitor die eerder dichter tot 0, – en u bent het oppakken van een G-Sync-compatibele display hier dat is bijna ongehoord van in deze prijsklasse. Met een 165Hz refresh rate en 0,5 ms reactietijd, dit is een fantastische spec te grijpen voor slechts 0 deze week.
Bekijk De Deal
Nintendo Schakelaar Vreugde-Con | .99 bij Amazon
U kunt het opslaan van op deze Nintendo Schakelaar Vreugde-Con set – perfect als u op zoek bent om meer spelers aan de spellen, of je bent het zat met een drijvend stick.
Bekijk De Deal
iPad (2019) WiFi 128GB | 9 9.99 bij Amazon
Dit is het nieuwste vlaggenschip iPad te raken van het schap. Je krijgt ondersteuning voor de nieuwste randapparatuur in dit buitengewoon goedkope iPad deal van vandaag, plus een mooie prijs op Amazon. 128 GB is meer dan genoeg voor het opslaan van uw entertainment en documenten en een paar high-performance apps op te starten.
Bekijk De Deal
PS4 Pro 1TB console | 9.95 8.90 bij Amazon
Pick-up dit PS4 Pro deal aanbieden van de console zelf en bespaar bij Amazon nu. Dat is een fantastische deal gezien bundels kan nog steeds bereiken die 9 hoogtes, dus je bent vrij om te kiezen tot welke games je kiezen en opslaan wat geld deze week.
Bekijk De Deal
Apple AirPods met het opladen van geval | 9 129 dollar bij Amazon
De standaard van de tweede generatie van Apple Airpods zijn nog steeds te koop bij Amazon voor slechts € 129. We zagen slechts beschikbaar voor een klein beetje minder dan deze prijs over Black Friday dus als je het gemist over de aanbiedingen van het seizoen, het is nooit te laat om te tas een koopje.
Bekijk De Deal
Eufy BoostIQ RoboVac 11S (Slim) | 9.99 9.99 bij Amazon
Deze goedkope robot stofzuiger is een geweldige prijs bij amazon – slechts 0. Dit is een perfect model voor zowel hard hout en middelgrote stapel tapijt, met 1300Pa zuigkracht en self-opladen mogelijkheden.
Bekijk De Deal
Logitech G213 gaming keyboard | .99 .39 bij Amazon
Dit is een briljante RGB gaming toetsenbord, en het is beschikbaar voor minder dan . Morsbestendig, duurzaam, aanpasbaar en tactiele, het Wonderkind G213 toetsenbord biedt een breed scala van functies en media functies te starten.
Bekijk De Deal

Tablet en laptop aanbiedingen

Nieuwe goedkope Fire-tablet aanbiedingen

Logitech G502 SE Held wired gaming muis | .99 .99 bij Amazon
Dit is een fantastische korting op een al even geweldige gaming muis van Logitech. De G502 SE Hero biedt een pinpoint nauwkeurige sensor met een schat van aanpasbare knoppen lightsync RGB en een set van gewichten voor extra personalisatie.
Bekijk De Deal
Amazon Fire 7 tablet | .99 .99 op Amazon
Bespaar op de al goedkope Amazon Fire 7 tablet deze week bij Amazon. Je het oppakken van een goedkope en vrolijke apparaat, met 16 gb geheugen voor het opslaan van een paar boeken, muziek, gesproken boeken en games voor minder. Alexa is direct geïntegreerd in de tablet zelf, maar gemakkelijk in-en uitgeschakeld, en u kunt ook pick-up een 32GB model voor meer ruimte op .99. Bekijk De Deal
Fossiele Mannen Gen 4 Explorist HR smartwatch | 5 129 dollar bij Amazon
Met smartphone-meldingen, het meten van de hartslag, Google-Assistent en fitness bijhouden van alle ingebouwd in een kleine 130 dollar prijskaartje, je krijgt een fantastische smartwatch gaan in dit Fossiele Gen 4 Explorist kijken. Compatibel met zowel de iPhone en Android, is dit een perfecte all-rounder beschikbaar voor een goede prijs.
De Dell Ultrasharp U2415 computer monitor | 9.99 7.99 bij Amazon
Pick-up van deze fantastische Dell computer monitor voor iets meer dan 0 nu een grote verbetering ten opzichte van de 0 dagelijks prijskaartje. Dit is een 24-inch beeldscherm met een groot aanbod van poorten en functies.
Bekijk De Deal
Beats Solo 3 Draadloze Hoofdtelefoon: 9.99 5 bij Amazon
De Beats Solo-3 hoofdtelefoon een 0 prijs knippen bij Amazon. De best verkopende draadloze hoofdtelefoons leveren 40 uur levensduur van de batterij en het werken met Siri voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal
JBL Clip 3 draagbare waterdichte bluetooth speaker | .95 .95 bij Amazon
Bespaar op de JBL bluetooth speaker, beschikbaar in een waaier van formaten en perfect voor on-the-go te luisteren. Met een handige clip en 10 uur batterij, dit is een uitstekende flexibele bluetooth speaker.
Bekijk De Deal
iPad (2019) WiFi 32GB | 9 9 op Amazon
U kunt kiezen uit de nieuwste iPad voor onder de 250 dollar bij Amazon nu – een fantastische prijs voor de 2019 vlaggenschip model. Je hebt toegang tot 32GB opslag in het hier – perfect voor een paar apps en downloads, maar meestal als je tevreden bent streaming en het opslaan van grotere bestanden in de cloud.
Bekijk De Deal
De Acer Chromebook 11 N7 | 9.99 9.99 bij Amazon
Bespaar op de 14.6-inch Acer Chromebook met Amazon deze week. Een handige, kleine, computer, krijg je tot 12 uur levensduur van de batterij van deze duurzame laptop met 4 gb RAM, en 32 gb opslag. Als u bezorgd bent over toekomstige updates, Chrome OS betekent dat je niet hoeft te maken over die kleinere omvang in de weg zitten.
Bekijk De Deal
Samsung Ruimte voor de 32-inch 4K UHD computer monitor | 9.99 9.99 bij Amazon
Bespaar 0 op deze Samsung Ruimte 4K monitor op Amazon deze week. Je krijgt een uitstekende flexibiliteit met dit unieke design monitor biedt een nul-niveau verstelbare standaard. Plus, dit is een prachtige ring-minder 4K-scherm te kampen met.
Bekijk De Deal
Amazon Fire HD 8 Kinderen Edition tablet | 9 .99 bij Amazon
Bespaar op deze Amazon Fire HD 8 Kinderen Edition tablet. Je bent nog steeds aan alle ouderlijk toezicht, twee jaar gratis vervanging, en kid-proof behuizing die je nodig hebt, maar op een grotere 8-inch HD-display. Plus, er is het dubbele van de opslag in dit model, met 32GB voor meer apps, boeken, shows en liedjes.
Bekijk De Deal
Amazon Fire HD 8 tablet | .99 .99 bij Amazon
Bespaar op de Amazon Fire HD 8-tablet deze week bij Amazon. Kunt u pick-up het 16-gb model voor een fantastische prijs nu en geniet van goedkope tablet surfen op het web of app gebruik op de weg. Wat meer is, de Fire HD 8 ondersteunt ook Alexa handen-vrij, zodat u kunt integreren verder met uw smart home apparaten.
Bekijk De Deal
PS4 Slim 1TB Console | Dagen van de Play Bundle | 9 0.99 bij Amazon
Voor de limited edition Dagen Van Play Bundel te koop bij Amazon voor 0. De PlayStation 4-console wordt geleverd in staal zwart en bevat een harde schijf van 1TB en een bijpassende draadloze DualShock 4-controller.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 EXEMPLAREN 15,6-inch laptop | 9 9 bij Amazon
Deze 330 EXEMPLAREN Lenovo Ideapad model heeft slechts 4 gb RAM vermeld, maar u bent ook aan de 16 GB van Intel Optane geheugen om de balans van de boeken op die spec. De Optane geheugen fungeert als een gestroomlijnde buffer tussen je harde schijf en de CPU, het maken van lees-en schrijfsnelheden ongelooflijk snel. Als je na de big-opslag, deze harde schijf van 1 tb zal doen de truc, en terwijl er geen SSD om te spreken van, je krijgt een efficiënte krachtoverbrenging dankzij die Optane geheugen. Er is ook een mooie quad-core 8e generatie i5 processor om alles over te tikken.
Bekijk De Deal
Bekijk De DealMSI GF63 15,6-inch gaming-laptop | 9.99 9.99 bij Amazon
Deze MSI gaming laptop niet alleen komen verpakt met een krachtige 9e generatie i7 processor, maar je bent ook het krijgen van een 256GB SSD voor uw geld. Toevoegen aan dat 8GB RAM en GTX 1050Ti graphics en een prachtige dunne montagekader van het beeldscherm en je hebt een geweldige gaming laptop deal.
Bekijk De Deal
Garmin Fenix 5X | 9.99 4.97 bij Amazon
De luxe Garmin Fenix 5X is tot slechts 5 op het moment, wat betekent dat u kunt ophalen van de functie-geladen multi-sport horloge voor meer dan 0 minder. Gestapeld met outdoor-navigatie, tracking en statistische meldingen tijdens uw training, en tientallen verbonden functies, dit is een fitness-tracker voor de serieuze.
Bekijk De Deal
PS4 Slim 1TB | God van de Oorlog, De Laatste van Ons: Remastered, Horizon Nul Dawn: Complete Edition | 8.99 bij Amazon
Pick-up een enorme capaciteit van 1 tb PS4 Slim deal voor minder dan de gebruikelijke console prijs en mee naar huis nemen sommige van de beste exclusieve games in één klap. Dat is een overwinning in onze deal-jacht boeken.
Bekijk De Deal
Lenovo Smart Tab | 16GB | Alexa ingeschakeld oplaadstation | 9.99 1.67 bij Amazon
Dit is een super goedkope tablet deal, het aanbieden van een 16GB-tablet met een aantal handige Alexa functies voor iets meer dan 0. U zal niet worden aandrijven door middel van high-performance apps op dit apparaat, maar het is de moeite waard als je na een display voor Alexa die u kunt nemen op de gaan voor licht werk en streaming.
Bekijk De Deal
Samsung Galaxy Watch 2019 – 46mm | 9.99 5.50 bij Amazon
Deze Samsung Galaxy Horloge is uit op het moment, het aanbieden van een leuke prijsverlaging op de 2019 smartwatch. Het horloge is geschikt voor zowel iOS en Android apparaten en biedt een prachtig realistische weergave die het zich onderscheidt van meer gedigitaliseerd aanbod.
Bekijk De Deal

Gaming aanbiedingen

PC gaming aanbiedingen bieden uitstekende besparingen

Seagate Xbox Spel Schijf – 1TB SSD | 4.99 9.99 bij Amazon
Als u onlangs pakte een digital-only Xbox One S, of als u al bijzonder trigger happy op de Microsoft Store, zult u een extra opslagcapaciteit van 1 tb. Deze 1TB schijf is verkrijgbaar voor uit bij Amazon deze week te maken dat net iets gemakkelijker.
Bekijk De Deal
HomeSpot Bluetooth 5.0 audio zender voor de Nintendo Schakelaar | .99 .99 op Amazon
Sinds de Nintendo Schakelaar werd uitgebracht zonder de mogelijkheid om te verzenden bluetooth-audio naar een draadloze koptelefoon of luidsprekers, de race is voor bedrijven van derden voor het produceren van de add-on voor de job. HomeSpot won de race met deze ongelooflijk eenvoudige USB-C steek die stuurt audio-duidelijk en snel van en naar een bluetooth-hoofdtelefoon. Plus, je krijgt zelfs een USB-adapter voor gebruik in de gekoppelde modus.
Bekijk De Deal
Brand TV-Stick 4K bundel met Echo-Stip | .98 .98 bij Amazon
Als je het gemist de afgelopen Amazon Echo aanbiedingen kunt u nog steeds de score van een besparing met dit Vuur TV met 4K-stick bundel. Pak beide een Echo-Stip en het Vuur stick op hetzelfde moment en je kunt opslaan in .
Bekijk De Deal
Amazon Fire HD 10 | 9.99 9.99 bij Amazon
Of, opslaan van op de nieuwe Fire HD 10 model. Je het oppakken van een 1080p Full HD-hier, met 32GB opslag en een octa-core processor voor een 30% snelheid boost. Met maximaal 12 uur levensduur van de batterij, deze goedkope tablet is perfect voor onderweg lezen, surfen op het web, streaming en lichter werk.
Bekijk De Deal
Honeywell Thuis WiFi slimme thermostaat | 9 8.90 bij Amazon
Bespaar op de Honeywell Home slimme thermostaat – systeem-Alexa, Google Startpagina, Slimme Dingen, en IFTTT compatibele oplossing voor slimme uw huis te verwarmen in de winter. Deskundige installatie kost je nog eens 0, maar het is eenvoudig te installeren als je zeker weet dat je niet eisen dat dergelijke diensten.
Bekijk De Deal
Samsung UN50RU7100 50-inch UHD HDR-4K-TV | 9.99 5.50 bij Amazon
Dit 2019 Samsung 4K TV is met 0 in de laatste verkopen, betekent dat u kunt genieten van de krachtige, ultra-hd processor en PurColor detail voor nog minder nu. Dit is een fantastische TV met heldere definitie en Amazon Alexa ingebouwd in voor een goede maatregel.
Bekijk De Deal
Razer Kraken gaming headset | .99 .99 bij Amazon
Deze Razer Kraken headset heeft een licht aluminium frame met 7.1-kanaals surround-geluid en een uitschuifbare microfoon. Perfect voor gebruik in combinatie met PC, PS4, en Nintendo Schakelen, je bent een besparing van deze week met Amazon.
Bekijk De Deal
Samsung QN49 49-inch QLED 4K-UHD-TV | 9 7.99 bij Amazon
Als je na een hoger dan gemiddelde kwaliteit weer te geven, maar zijn niet al te enthousiast door het gangbare tarief van een LG OLED, deze Samsung QLED TV deals zijn perfect. Ze bieden een fantastisch scherm met de opschaling van de verwerking, HDR en slimme functies die u zou verwachten van een high-end TV, zonder het prijskaartje te gaan met het.
Bekijk De Deal
De Bose QuietComfort 35 II draadloze hoofdtelefoon – rose gold | 9 0 bij Amazon
Deze rose gouden paar van de Bose QuietComfort 35 II draadloze hoofdtelefoon wordt verminderd tot € 220 nu bij Amazon. Niet alleen krijgt u een uitstekende ruisonderdrukking, klassieke Bose audio kwaliteit, en Alexa integratie recht uit de doos, maar je bent ook het opslaan van meer dan 0 als je een fan van roze.
Bekijk De Deal
Sony MDRXB510 Extra Bas een hoofdtelefoon met kabel | .99 .99 bij Amazon
Als het super goedkope hoofdtelefoon bent u na deze set van Sony bedrade oordopjes zal u fijn. Bas versterkt en met een veilig oor haak ontwerp, deze zijn perfect voor de sportschool zonder de zorgen van schade.
Bekijk De Deal
Apple iPad Air | 10.5-inch | 64GB | 9 9 op Amazon
De iPad Lucht neemt alle beste stukjes van de klassieke iPad-ervaring en biedt een nieuwe lichtgewicht model om het gedaan te krijgen met. Dit is het 64-gb model en de goedkoopste configuratie vindt u in iPad aanbiedingen van deze week.
Bekijk De Deal
Surface Pro 7 12,3-inch | 9 9.99 bij Amazon
Bespaar 0 op de nieuwste Surface Pro 7 touch-screen convertible laptop deze week bij Amazon. Dit model is een 128GB SSD, 8GB RAM, 10e generatie i5-configuratie, maar komt niet met een Type Cover keyboard case.
Bekijk De Deal
Limited Edition versnelling 5 Xbox One X | 9.99 8.95 bij Amazon
Dit is een limited edition console met een 0+ prijs drop – genoeg om te grijpen een deal hunter ‘ s aandacht. Naast een download code voor het merk nieuwe versnelling 5, krijg je ook codes voor Gears of War 1-4 en de maand van de gratis toegang tot Xbox Spel Voorbij en Xbox Live Gold.
Bekijk De Deal
Alle-nieuwe Brand-TV Kubus | 9.99 .99 bij Amazon
U kunt de alle-nieuwe Brand-TV Cube te koop voor .99 bij Amazon. Dat is een korting en de laagste prijs die we gezien hebben hands-free 4K streaming speler die de Alexa-compatibel is.
Bekijk De Deal
Fossil dames Gen 4 Venture HR smartwatch | 5 7.49 bij Amazon
Aangedreven door Slijtage OS, deze Fossiele Venture smartwatch werkt naadloos samen met zowel Android en iOS bieden een uitstekende conditie bijhouden en smartphone meldingen van uw pols. Plus, je bespaart bij Amazon deze week.
Bekijk De Deal

Smart home en Amazon Echo aanbiedingen

Bespaar op uw Vuur TV-stick met een Echo-Stip-bundel

Peteme Baby Monitor | .99 .49 bij Amazon
Het vastleggen van 1080p full HD-beelden met bewegingsdetectie, nachtzicht, en twee-weg geluid, en vervolgens de voeding weer aan op uw iOS-of Android-apparaat, dit is een fantastische video security system. Of u nu een oogje te houden op kinderen of huisdieren, bespaart u met dit smart home deal.
Bekijk De Deal
Samsung Galaxy Kijk Active | 9.99 9 bij Amazon
De Samsung Galaxy Kijk Active is een enorm populaire fitness-tracker, nu beschikbaar voor minder bij Amazon. Je krijgt een GPS smartwatch met een uitstekende bijhouden en een real-time controle van waarschuwingen, plus afspelen van muziek en telefoon krijgen meldingen van uw iOS-of Android-apparaat.
Bekijk De Deal
Powerbeats Pro echte draadloze oordopjes | 9.95 9.95 bij Amazon
Voor wie op zoek voor fitness-geïnspireerde draadloze oordopjes in de laatste Amazon de verkoop, de Powerbeats Pro zijn een fantastische uit deze week. U bent de sloop van ruisonderdrukking in het voordeel van de fantastische comfort en een oor grip ontwerp die ervoor zorgen dat uw knoppen zal nooit uit glijden zelfs tijdens de meest intense workouts.
Bekijk De Deal
Deze Amazon de verkoop met een fantastisch iPad aanbiedingen onder een hele reeks van PC-gaming verkoop, goedkope fitness-trackers, en headphone aanbiedingen om op te starten. Dat betekent dat er veel besparingen te vinden of u op zoek bent voor het vernieuwen van uw technologie met de nieuwste laptop aanbiedingen of gewoon kit uit uw smart home. We zien tal van Amazon de verkoop beneden de goedkopere einde ook vandaag, met Vuur Tablet prijzen vallen en een aanbod van goedkope hoofdtelefoon biedt geluid van hoge kwaliteit voor minder.
Beats Powerbeats 3 Hoofdtelefoon: $199.99 .99 bij Amazon
Dit Powerbeats 3 hoofdtelefoon deal is beschikbaar in de huidige omzet voor slechts € 89.99 bij Amazon. Dat is een 0+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de water-resistente draadloze oordopjes. De Powerbeats 3 deel uit van de Beats Decennium Collectie en wordt geleverd in een zwart-rode kleur combo.
Bekijk De Deal

TV aanbiedingen

De nieuwste 4K TV verkoop

Bespaar tot 25% op de Bose-Luidsprekers | Vanaf € 199 bij Amazon
De Bose Home range Luidspreker biedt u een groot geluid met de intelligentie van een Alexa-integrated device. Je krijgt een ongelooflijke audio met een aantal mooie handige GEBRUIKERSINTERFACE heeft om op te starten, en een besparing tot 25%, terwijl u bij het bent.
Bekijk De Deal
Lenovo S145 15,6-inch laptop | 9 5 bij Amazon
Deze Lenovo biedt een compromis tussen de opslag en de verwerking van dat houdt de prijs naar beneden tot onder de 0. Dat compromis zal werken voor u als u op zoek bent naar een groter dan gemiddelde harde schijf in deze prijsklasse (je krijgt 500GB hier), maar je het niet erg het swappen van een bliksem snelle processor, een Intel Pentium Goud 5405U. Die processor, samen met 4 gb RAM heeft, zal zeker u door middel van dagelijkse taken en streaming, maar het is iets om te onthouden als je winkelen onder de 0.
Bekijk De Deal
Sandisk 128GB MicroSDXC UHS-1 memory card | .99 .38 bij Amazon
Deze geheugenkaart is speciaal gemaakt voor de Nintendo Schakelen, zodat je weet dat je steeds geoptimaliseerd lees snelheden voor de console. 128GB is ook een fantastische opslagruimte voor slechts .
Bekijk De Deal
LG C9 55-inch 4K UHD HDR-OLED-TV | ,999.99 ,496.99 op Amazon
Een fan-favoriet als het gaat om betrouwbare OLED-TV aanbiedingen, de LG C9 biedt een perfecte versmelting van uitstekende beeldkwaliteit en prijs waardoor het fantastische waarde voor geld te koop. Je krijgt een 55-inch OLED-display op de 2019 model met een scala aan intelligente functies en Dolby add-ons gebakken in.
Bekijk De Deal