Alles wat we weten over de Realme 6 en 6 Pro

Een nieuw ontwerp van de taal komen ook de Realme 6-serie, als beide telefoons zullen nu sport punch-gat wordt weergegeven in plaats van waterdrop inkepingen. De Realme 6 Pro heeft twee selfie camera ‘ s, met de tweede met een breder gezichtsveld, terwijl de 6-kan vasthouden aan slechts één.
De andere grote verandering zal worden met de camera ‘ s. Terwijl zijn voorgangers hadden een zeer capabele 48MP quad-camera-instellingen, de Realme 6-serie zal stap die tot een 64MP quad-camera met een meer veelzijdige set lenzen. Wij zijn op zoek naar een 64MP primaire camera, gevolgd door een ultrawide shooter, een nieuwe powershot camera die kan schieten op tot 20x zoom, samen met een macro-objectief. Dit maakt het een van de meest betaalbare smartphones met een telelens.

De grootste verandering komt met de interne specificaties, zoals de Realme 6 Pro wordt aangedreven door de nieuwe Snapdragon 720 G chipset, die een octa-core processor met een 8nm sterven grootte. De Realme 6 wordt gezegd om te worden aangedreven door de MediaTek Helio G90T chipset. RAM opties variëren van 4 tot 8GB.
(Image credit: Realme)


Meer opvallend is dat in beide van deze apparaten worden voorgesteld om de sport 90Hz refresh rate geeft, die zal worden een voor het eerst voor dit prijs segment. Het is onduidelijk of deze zal worden AMOLED-of LCD-panelen. Andere opmerkelijke bevestigd specificaties zijn 30W VOOC snel op te laden via USB Type-C in de raad van bestuur.

De Realme 5-serie kwam in India in augustus van vorig jaar, waardoor de quad-camera ‘ s en snel op te laden tot het budget segment. Met de 6-serie, Realme heeft veel meer belangrijke wijzigingen in de geest, zoals het debuut in India. Net als de vorige keer, hebben we ten minste twee leden van de familie bij de lancering met meer eventueel bij op een later tijdstip.
(Image credit: Realme)

De Realme 6 en de Realme 6 Pro zal komen naar India op 5 Maart, samen met hun nieuwe fitness band. We verwachten dat ze te plagen, een paar specificaties in de dagen van de opbouw naar de start. Als het verleden enige indicatie, de Pro zal beginnen op ongeveer Rs 15.000, – en de reguliere Realme 6 op ongeveer Rs de 10.000.