Bespaar flink op smart home omgaat met de laatste Xiaomi verkopen: goedkope slimme lampen en pluggen

U vindt er tal van goedkope Google Startpagina prijzen als u op zoek bent voor het instellen van uw smart home met een centrale voice-enabled-assistent. Of, als je de Alexa route we ook het bijhouden van de laatste Echo aanbiedingen en verkoop. Na de grotere audio? Check out de nieuwste Bose speaker prijzen voor smart luidsprekers met een krachtig geluid.
Walmart de exclusieve smart home aanbiedingen bespaart u geld op goedkope slimme lampen, stopcontacten en lampen, dankzij de Xiaomi is verdisconteerd bereik van Google Assistent-apparaten. Deze gadgets aanbod van goedkope smart-lamp deals aanbieden van een kleur slimme lamp voor onder de tot volledige slimme lampen en zelfs een paar handige slimme stekkers zijn één kopen, één gratis.
Xiaomi Mi E26 slimme bollen | .99 .99 bij Walmart
De Xiaomi Mi slimme lamp heeft 16 miljoen kleuren om het personaliseren van uw ruimte met zo goed als afstandsbediening via de Mi Home app en de Google-Assistent voice control. Deze korting is alleen beschikbaar op de E26 montage van Xiaomi is goedkoop smart lampen en helaas is het B22-aanbod niet op stapel op het moment. U kunt altijd pick-up een paar van deze adapters voor .56, dat wel.

Vandaag de dag is het beste Xiaomi smart home aanbiedingen

Xiaomi smart plug | buy one get one free | .98 bij Walmart
Goedkope smart plug aanbiedingen zijn altijd handig voor het inslaan op een intelligente converters voor uw favoriete (maar helaas domme) tech. Het transformeren van iets in een Google-Assistent-apparaat door het configureren van deze WiFi-plug. Plus, u kunt pick-up een gratis one in de nieuwste smart home aanbiedingen bij Walmart.Xiaomi Mi smart bedside lamp | .99 .99 bij Walmart
Voor een alles-in-één smart lighting pakket, de Xiomi Mi bedside lamp biedt een uitstekend aanbod van kleuren en instellingen. De controle van uw nieuwe lamp van de Mi Home app of het gebruik van Google-Assistent of via de 360° aanraakgevoelig paneel.
Bekijk De Deal
Alexa Alternatief: Jetstream slimme bollen two-pack – .99 .50 bij WalmartBekijk de DealXiaomi Mi smart bureau lamp | .99 .99 bij Walmart
Bureau lampen heb smart met de Xiaomi naast de tafel verlichting scène. Deze intelligente verlichting deal kost uit de vraagprijs van de tunable white lamp biedt een indrukwekkend scala van verlichting modes en flikkervrije verlichting. Plus, als met al deze Xiomi smart home aanbiedingen, kunt u gebruik maken van deze bijzondere lamp met Google-Assistent.
Bekijk De Deal
Alexa Alternatief: Jetstream smart home lamp kit – bij WalmartBekijk de Deal
Smart home deals zijn een geweldige kans om de kit uit uw huis voor minder, zoals lampen, stopcontacten en andere apparaten die niet vaak komen deze goedkope. Walmart is de enige retailers die al deze goedkope Xiaomi apparaten tegen een gereduceerde prijs deze week, dus zorg ervoor om te snap-up van voordat iemand anders het doet.
Xiaomi apparaten werken met Google-Assistent als standaard, dus Alexa-gebruikers kunnen het gevoel een beetje uit de loop. Nooit bang, we gedaan hebben, een beetje winkelen van onze eigen en vond de beste Alexa alternatieven waar we kunnen. Dat betekent dat we allemaal kunnen genieten van goedkope slimme lampen en stopcontacten in de nieuwste smart home deals.

Xiaomi Mi Laser ultra-short-throw projector 150-meter | ,999 ,599.99 bij Walmart
En als aan het eind van al die goedkope smart home aanbiedingen vindt u zelf behoefte hebben aan een ,600 projector, Xiaomi heeft u gedekt voor dat ook. In alle ernst, dit is een vrij zoete deal met 0 uit een fantastische projector met sommige ernstige specs binnen. Met de ingebouwde Android-TV, Google-Assistent en Dolby stereo luidsprekers evenals geavanceerde laser display technologie, je het oppakken van een serieus stuk van de kit tegen een gereduceerde prijs.
Bekijk De Deal