De beste Bluetooth headset 2020: top hands-free kit voor telefoongesprekken

Lage prijs
De beste Bluetooth headsets zijn belangrijke stukjes van de kit voor iedereen die vertrouwt op hun telefoons en maakt veel oproepen per dag. Bij het samenstellen van deze lijst van de beste Bluetooth headsets, we kozen voor apparaten in het nemen van gesprekken snel, makkelijk en veilig als je het rijden, het gebruik van apparatuur of het typen op een toetsenbord.
Maar er is een headset niet gebruiken als je niet kunt horen wat de beller zegt – en dat is de reden waarom we ervoor dat elk item in deze de beste Bluetooth headset lijst biedt zowel high-end audio kwaliteit van uw bellers en uitstekende opnamekwaliteit te starten. De beste Bluetooth headsets bieden ook ruisonderdrukking, dat is belangrijk, omdat het betekent dat ongeacht hoe hard de omgeving waar je in zit, de mensen die je aan het praten bent in staat moet zijn om uw stem te horen zonder enige problemen.
Een Bluetooth-headset kunt je constant bellen leven oneindig gemakkelijker, hoewel het kiezen van de beste van hen onder de talloze waren en imitaties kan een pijn zijn. En zelfs als er een aantal apparaten dat op elkaar lijken, de werkelijke kenmerken en functionaliteit kan variëren enorm.
Maar maak je geen zorgen, hieronder vindt u de zeer beste Bluetooth headsets die momenteel beschikbaar zijn, en we hebben onze prijs vergelijking tool om u te helpen bij het vinden van de top aanbiedingen als goed. De beste Bluetooth oortjes in een oogopslag
Plantronics Voyager 5200
Sony MBH22
Plantronics Explorer 500
Jabra Stealth
Sennheiser Aanwezigheid UC
Jabra Staal
Plantronics M70
Jabra Wave

1. Plantronics Voyager 5200 Geweldig voor werk en spel Gewicht: 2kg | levensduur van de Batterij: 7 uur | NFC: Geen | Bluetooth versie: Bluetooth 4.1 Sweatproof
Beller-ID
Prijzig
De Plantronics Voyager 5200 is een van de beste Bluetooth headsets rond, van een merknaam die wordt gerespecteerd als het gaat om headsets. Het is ontworpen met comfort in gedachten, dus je kunt dragen voor langere periodes zonder er last van hebt en het zit stevig op zijn plaats te zijn, dus het zal niet vallen. Het is ook volledig de handen vrij, als beller-ID zal aankondigen dat de naam van degene die u belt en kun je gewoon zeggen “antwoord” om de oproep. De noise-cancelling is effectief, zelfs in drukke omgevingen en meerdere microfoons zorgen voor sterke stem van de kwaliteit, voor een geweldige all-round Bluetooth-headset. Het is ook bekleed in het zweet bewijs materiaal waardoor het een robuustheid die andere Bluetooth-headsets ontberen.

A photo of the sony headset
(Image credit: Sony)2. Sony MBH22 Slim, eenvoudig en betrouwbaar Gewicht: 9.3 g | levensduur Batterij: 6 uur gesprekstijd en 8 dagen stand-by | Bluetooth versie: Bluetooth 4.2 Mooi, eenvoudig design
Eenvoudig te gebruiken
Betere Bluetooth
Slechts een oortelefoon grootte
De Sony MBH20 headset gebruikt om te zitten op dit moment in onze lijst. Het was een eenvoudige, makkelijk te gebruiken headset met een goede levensduur van de batterij, maar het is inmiddels vervangen door de MBH22. Hoewel ze beide in een soortgelijke, eenvoudig ontwerp, dit laatste model is de verpakking een aantal nieuwe kenmerken. Er zijn dezelfde minimale knoppen, maar nu is er een USB-Type-C-connector in plaats van een oudere microUSB-poort. Het is nog steeds een goede, comfortabele pasvorm hoewel er slechts één oortje, wat betekent dat mogelijk niet het geval voor iedereen. U kunt verbinding met twee telefoons tegelijkertijd te schakelen tussen de gesprekken als je die vraag, evenals de smart toegang tot Google-Assistent Siri.


3. Plantronics Explorer 500 Compact en discreet Gewicht: 7.5 g | levensduur van de Batterij: 7 uur | NFC: Geen | Bluetooth versie: Bluetooth 4.1 Zeer licht
Goede stem annuleren
Geen beller-ID
Plantronics maakt gewoon fenomenaal Bluetooth-headsets, dat is waarom het zal geen verrassing zijn dat dit niet de eerste Plantronics headset om het te maken op de lijst van de beste Bluetooth headsets, en het zal zeker niet de laatste. De Plantronics Explorer 500 is compact en discreet, maar er is een enorme hoeveelheid technologie die is ingebouwd in dit kleine pakket, waaronder drie microfoons en een boom arm voor stellaire de stem van de kwaliteit. Het kleine formaat betekent dat de levensduur van de batterij is niet precies op hetzelfde niveau als sommige concurrenten, maar om zeven uur gesprekstijd het is nog steeds zeer redelijk.

4. Jabra Stealth Klein en stijlvol Gewicht: 7,9 g | levensduur Batterij: 6 uur | Draadloos bereik: 10 m | NFC: Geen | Bluetooth versie: Bluetooth 4 Comfortabel
Mooi ontwerp
Het Volume is onhandig De Jabra Stealth is een van de mooiste ontworpen Bluetooth headsets in onze roundup, en ziet er niet alleen goed uit, het voelt ook comfortabel om te dragen. Het is niet zo klein en niet zoals de naam suggereert, maar met zo een mooi ontwerp, waarvan je niet echt erg veel. Misschien nog wel belangrijker is, is de geluidskwaliteit op deze headset is uitstekend, en het heeft een goede baan van het beperken van de achtergrond geluiden die worden opgevangen door de microfoon als goed. Dit is zeker een Bluetooth-headset de moeite waard te investeren in als u vertrouwen op de stem-free te bellen.

5. Sennheiser Aanwezigheid UC Multi-connectiviteit hoofdtelefoon Gewicht: 13g | levensduur van de Batterij: 10 uur | Draadloos bereik: 25m | NFC: Geen | Bluetooth versie: Bluetooth 4.0 Kan verbinding maken met telefoon en laptop op dezelfde tijd voor het eenvoudig schakelen
Goed bereik
Niet het meest comfortabel om te dragen
De Sennheiser Aanwezigheid UC is een briljante Bluetooth-headset als u werkt in een snel veranderende omgeving, waar je nodig hebt om te multitasken, het heeft een multi-connectiviteit functie die aansluit op zowel uw telefoon en de computer, dus u kunt snel schakelen tussen de twee. Het heeft een zeer goed geluid en opname kwaliteit en de gesprekstijd is ook erg indrukwekkend. Het is niet de meest comfortabele headset, echter, dus als je iets nodig hebt dat je gaat om te dragen de hele dag, dan is er iets zoals de Jabra Motion beter zal worden afgestemd op uw wensen.

6. Jabra Staal Een robuuste headset voor gebruik buitenshuis Gewicht: 10g | levensduur Batterij: 6 uur | Draadloos bereik: 30m | NFC: Ja | Bluetooth versie: Bluetooth 4.1 Robuust ontwerp
Goede ruisonderdrukking
Geluid kwaliteit niet de beste
Geen fysieke volumeknoppen
Als u buiten werkt in een lawaaierige omgeving, en hebben een robuuste Bluetooth-headset die je kunt elimineren de achtergrond klinkt, dan is de Jabra Staal is de beste Bluetooth headset voor u. Bestand tegen stof, vuil en water, het kan ook overleven hoge drops, waardoor het een uitstekende headset voor gebruik buiten – en het wordt geleverd met een garantie van 5 jaar als goed. Het beschikt ook over agressieve ruisonderdrukking waardoor uw gesprekken mooi en helder, zelfs als je werkt ergens waar er veel achtergrondlawaai. Helaas, hoewel, er is geen fysieke volumeknoppen op de werkelijke hoofdtelefoon, waardoor het een beetje vervelend als je moet aanpassen de loudness.

Best Bluetooth headsets
7. Plantronics M70 Kleine prijs, groot functies Gewicht: 8g | levensduur van de Batterij: 11 uur | NFC: Geen | Bluetooth versie: Bluetooth 3.0