Vier manieren om vergaderingen van overal werken

De huidige seizoensgriep en de bezorgdheid over de COVIN-19 virus zien veel bedrijven hun aanpak voor het beheren van ziekte binnen het personeelsbestand. Moeten werknemers die ziek is kom op kantoor en het risico op de ziekte? Idealiter niet, maar de werkdruk vaak werknemers het gevoel dat ze HEBBEN om te reizen naar het kantoor voor een cruciale vergadering of zelfs alleen maar om te worden “gezien” – hoewel video conferencing moeten maken van de optie simpel, makkelijk en betaalbaar te implementeren.

Over de auteur

Paul Clark, Senior Vice President, EMEA Managing Director bij Polycom.

Op hetzelfde moment het BRITSE Ministerie van Transport heeft gemeld dat het verminderen van het aantal face-to-face bijeenkomsten een aanzienlijke invloed kan hebben op het milieu en snijd zakelijke reizen budgetten. Dus, het verhogen van de noodzaak voor organisaties om te discussiëren en vraag huidige flexibele en werken op afstand van het beleid.