Nu Breedband biedt een van de goedkoopste breedband en TV deals rond

Het krijgen van breedband in zijn eentje aan een goedkope prijs, is het eenvoudig. Er zijn tal van aanbieders die er strijden voor de laagste prijs, maar waar dat de betaalbaarheid druppels uit is wanneer je begint te beschouwen, breedband en TV deals voor in de plaats.

Met een aantal van de duurste aanbieders – Sky”, Maagd en BT zijn voornamelijk de grote namen voor internet en TV-pakketten, is het geen verrassing dat u snel kunt rack up een aantal grote rekeningen op uw plan.

Echter de ene provider doet, sla deze trend, met toevoeging van TV-diensten en een stuk minder, en dat de provider is Nu Breedband. Oké, je bent niet technisch aan de TV in de traditionele zin van het woord. In plaats daarvan, krijg je Nu de Entertainment-pass en door het met uw internet bespaart u ongeveer 33% op de kosten van de pas.

Met deze, die je niet voor TV-kanalen, maar in plaats daarvan krijg je toegang tot meer dan 300 box sets, alle on-demand. Dat omvat shows als het Spel der Tronen, Tsjernobyl, Modern Family en andere shows van de wil van de Lucht van de Atlantische oceaan, de Vos en Comedy Central.

Uiteraard, als je toegang wilt krijgen tot de traditionele TV, films of zelfs sporten deze zal niet worden het pakket voor u. Maar als u gewoon wilt dat internet en de toegang tot sommige TV shows, meer informatie vindt u hieronder.

Nu Breedband en TV deals in full:

Nu Briljant Breedband-en Entertainment-pakket | 12 maanden | 11Mb gemiddelde snelheid | GRATIS op elk moment oproepen | Gratis upfront | £23.99 een maand
Nu TV is een service voor een betaalbare TV-plannen voor leeftijden, en de breedband tak niet laat de kant naar beneden. Hier krijgt u standaard breedband snelheden en Sky Entertainment voor € 23.99. Dat betekent een absolute stapel grote, premium kanalen om uit te kiezen (met inbegrip van Lucht van de Atlantische oceaan) en meer dan 300 box sets te binge op. Het is slechts 7 pond in een maand meer als u wilt vezels, ook.
Bekijk De Deal

Wat krijg ik met de Sky Entertainment doorgeven

Sky Entertainment pass is alles over boxsets – 300 van hen om precies te zijn. Met tal van bekroonde shows, waaronder Bob ‘ s Burgers, Modern Family, Parken en Recreatie en True Blood, blijf je te vermaken voor een tijdje.

De pass brengt in de laatste shows van zenders zoals Sky Atlantic, Sky One, Comedy Central, Vice en Nat Geo Wild.