VPN-deal: de tijd is bijna up-to-bag 67% uit en ace freebie van één van ‘s werelds beste Vpn’ s

IPVanish heeft doorgebracht februari – de 8e verjaardag van haar onbevlekte ontvangenis – door het uitbetalen van de kortingen. Een van de beste VPN – aanbieders in de wereld is gegaan groot op kortingen en brutale freebies, maar dat alle eindigt de minuut dat Maart arriveert.

Yep, tot 29 februari kunt u een jaar van IPVanish de uitstekende VPN service voor slechts $47.88 (het equivalent van slechts $3.99 per maand). Dat is 12 maanden online de ultieme bescherming en beperking-gratis verkenning van het internet.

Niet alleen is IPVanish een wereld leider in de VPN-game, hebben we ook rangschikken onder onze top drie van best-VPN-service in het algemeen. Je krijgt een snelle prestaties, de verbinding van maximaal 10 apparaten, onbeperkt gebruik van, toegang tot meer dan 1.300 servers en nog belangrijker, de mogelijkheid om de blokkering van Netflix in de overzeese landen en andere sites met beperkte toegang.

En als een toegevoegde bonus, IPVanish zal ook geven u een jaar lang toegang tot jouw bestanden, cloud-opslag. Dat is een hele 250GB ruimte voor al uw foto ‘s, muziek en video’ s. Wanneer we bezien de service, het grootste probleem dat wij konden vinden was dat het te duur was…dus niet een probleem met deze aanbieding!

Als dit alles klinkt zoals uw ideale pakket scroll dan naar beneden om te zien dat al de details in de volledige of bekijk onze beste VPN aanbiedingen gids voor de beste aanbiedingen op cyber privacy.

VPN-deal: 67% van de verjaardag korting van IPVanish

IPVanish VPN – | 1 jaar | 67% korting | $283.76 $47.88 (ongeveer £37)
Dit is een serieuze korting. Bespaart u een enorme 67% in de 12 maanden voor de ultieme bescherming online en grenzeloze verkenning van het internet. IPVanish krijgt u verbinding met maximaal 10 apparaten, onbeperkt beveiligde gebruik van internet en VPN-servers in meer dan 75 landen en alle voor het equivalent van minder dan $4 per maand.

AANBOD EINDIGT OP ZATERDAG 29 FEBRUARIBekijk de Deal

Wat kunt u doen met een VPN

Er zijn traditioneel twee belangrijkste redenen waarom je zou willen om een VPN-zoals IPVanish – het beschermen van jezelf online en het vermijden van internet-restricties. In termen van de online veiligheid, een VPN maakt gebruik van encryptie-technologieën te maskeren uw IP-adres, dus u kan niet worden gevolgd. Gewoon, het maakt het een stuk moeilijker voor je worden gevolgd op het internet.

Hun gebruik is een wat breder in de functionaliteit en realistisch meer populair. Vpn ‘ s kunnen toestaan dat u aan het werk om de beperkingen van online wat betekent het bekijken van uw favoriete kanalen in andere landen, steeds goedkoper deals voor vluchten en treinen en kijk elke land Netflix , ongeacht waar u bent.

Zie ook: