Amazon Prime Video is eindelijk begint de uitrol van Netflix-stijl profielen

Amazon Prime Video is eindelijk Netflix-stijl gebruikers-profielen. We verteld door Amazon dat ze op dit moment beschikbaar “alleen in bepaalde landen” – maar natuurlijk, dat moet uit te breiden over de tijd. Amazon is momenteel kunnen tot zes gebruikersprofielen per account, met de optie om ze in te stellen als een ouder of een kind account.

Dit zal gebruikers toestaan om gepersonaliseerde lijsten bekijken, hebben individuele seizoen/content voortgang en aanbevelingen. Dus als je het delen van een account met iemand en ze een aflevering vooruit op een Amazon drama als, laten we zeggen, De Jongens, dit zal je laten kijken naar de show in je eigen tempo. Het delen van een Amazon Prime Video-account is eerder al een beetje onhandig om deze reden.