Amazon ‘ s beste aanbiedingen: AirPods, Brand TV-Stick, hand sanitizer, Kindle, en meer

We hebben ontvet Amazon-site te vinden van de beste goedkope aanbiedingen die zijn voorzien van een breed scala van producten. De laatste Amazone verkoop prijs bezuinigingen op de best-selling items zoals streaming apparaten, oordopjes, tablets, schoonmaakmiddelen, webcams, monitoren en nog veel meer.

Amazon ‘ s top aanbiedingen zijn voorzien van een 17 dollar korting voor Prime-Leden op de Alexa-enabled Vuur TV-stick, het nieuwste model AirPods te koop voor $129, de nieuwe Kindle te koop voor $59.99 en de top-rated BenQ 27-inch monitor te koop voor $149.99.

We hebben ook van essentieel belang reinigen van items die op voorraad zijn zoals de H&S hand sanitizer te koop voor $8.99 en de Weegschaal van het UV-Schoon telefoon sanitizer te koop voor $79.99.

Shop meer van onze top-Amazone verkoop pikt hieronder, en houd in gedachten, deze deals zijn beperkte tijd, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Amazon ‘ s beste aanbiedingen:

H&S hand sanitizer: $8.99 bij Amazon
Momenteel in voorraad (schepen binnen 6 tot 10 dagen), het 300ML hand sanitizer vorderingen te Doden 99.99% van de meest voorkomende schadelijke kiemen en bacteriën in zo weinig als 15 seconden.
Bekijk De Deal

Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: $39.99 22,99 dollar bij Amazon
Prime kunnen leden de Brand TV-Stick te koop voor slechts 22,99 dollar bij Amazon. De streaming-speler kunt u genieten van tientallen duizenden kanalen, apps en Alexa vaardigheden en beschikt over een Alexa stem afstandsbediening.
Bekijk De Deal

Genius 120 graden Webcam: $59.99 $49.99 bij Amazon
Een perfecte aanvulling op een thuis kantoor, de best verkopende Genie webcam aan ale voor $49,99. De Full HD webcam beschikt over 120 graden ultra groothoek lens en een ingebouwde hoge gevoelige stereo-microfoon.
Bekijk De Deal

Alle nieuwe Kindle: $89.99 $59.99 bij Amazon
De 2019 de Amazon Kindle is te koop voor $59.99 bij Amazon. Dat is de laagste prijs die we gevonden hebben voor de e-reader die is voorzien van een ingebouwde verstelbare lettertype licht, zodat u kunt genieten van uw e-reader binnen-en buitenshuis.
Bekijk De Deal

HoMedics UV-Schoon Telefoon Sanitizer: $79.99 bij Amazon
Momenteel in voorraad zijn, krijgen de HoMedics UV-Schoon telefoon sanitizer voor $79.99 bij Amazon. Ontworpen om te passen in een verscheidenheid van telefoon maten, de UV-telefoon sanitizer vorderingen te doden 99,9% van de huishoudelijke ziektekiemen, virussen en bacteriën.
Bekijk De Deal

Fitbit Alta HR: $129.95 $voor 82,82 bij Amazon
Voor de best-selling Fitbit Alta HR koop voor $voor 82,82 bij Amazon. De ultra-slim activity tracker biedt continu de hartslag en tracks stappen, afstand en verbrande calorieën.
 Bekijk De Deal

BenQ 27 Inch IPS-Monitor: $179 $149.99 bij Amazon
Voor de top-rated 27-inch BenQ monitor te koop voor $149.99 bij Amazon. De monitor heeft een Full HD IPS-display en een ultra-slanke bezel voor een naadloze multi-panel-configuraties.
Bekijk De Deal

Apple AirPods (2019) met het Laden Geval $159 129 dollar bij Amazon
U kunt de score van een $30 prijsverlaging op de Apple AirPods met laden geval op Amazon. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal

Toshiba 32-inch 4K Ultra HD Smart Vuur TV: $179.99 $149.99 bij Amazon
Een fantastische budget TV optie, voor de Toshiba 32-inch 4K-TV te koop voor $149.99. De smart TV heeft de Brand TV-ervaring opgebouwd in waarmee u naadloos streamen van uw favoriete films en TV-shows in het home scherm van uw TV.
Bekijk De Deal

Ring Video Deurbel 2: $199 $169 bij Amazon
U kunt het best verkochte Ring van de Deurbel 2 te koop bij Amazon voor $169. De Alexa-enabled deurbel kunt u het scherm van uw huis overal met meldingen die worden verzonden naar uw smartphone, tablet of laptop.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch, 32 GB (Nieuwste Model): $329.99 $279 bij Amazon
Amazon heeft het nieuwste model iPad van Apple te koop voor $279. Dat is de beste prijs die we gevonden hebben voor de 10.2-inch tablet die packs 32GB opslag en is beschikbaar in de Ruimte, Grijs, Goud en Zilver.
Bekijk De Deal

U kunt ook onze ronde van thuis fitnessapparatuur: aanbiedingen op loopbanden, fietsen en gewichten.

U kunt ook onze roundup van werken vanuit huis essentials.