Half-Life: Alyx is een keerpunt voor virtual reality

Het is ook vermeldenswaard dat ik het spel gespeeld in twee tot vier uur per dag stints en nooit een keer had om een pauze te nemen vanwege de misselijkheid. Dit komt van iemand die geen vreemdeling aan dat gevoel een half uur van Boneworks en ik heb om te gaan staan in mijn tuin en opnieuw compileren. Gelukkig zijn er vier verschillende beweging methoden als u gevoelig bent voor het, en dit zou een belangrijke factor in het succes van Alyx – het is zeer toegankelijk, ook voor mensen die nieuw zijn in VR en functies goed over low-end en high-end hoofdtelefoons.
De bal stevig in Valve ‘ s hof voor de toekomst van de VR dan, maar ik ben het meest enthousiast over hoe de rest van de industrie zal reageren op een spel als dit. De hoge kosten van inschrijving terzijde, dit is een bonafide game-changer dat kon alleen bereikt op VR. Als een resultaat, het gemaakt is voor de console shooters die ik heb gespeeld na het voelen zich uitgesproken matte.