Lenovo ThinkBook-serie is bedoeld om de office home business-centric biedt

Lenovo heeft onlangs haar nieuwe line-up van zakelijke laptops ThinkBook in India. Het begint met de ThinkBook 14 en ThinkBook 15, waarbij de nadruk zal liggen op draagbaarheid en prestaties. Deze laptops zijn ontworpen en verpakt in een geanodiseerde aluminium afwerking beroep te gaan bij de nieuwe medewerkers. Lenovo zegt dat de moderne laptops zijn goed verpakt met hardware die past bij de behoeften van de steeds evoluerende digitale personeelsbestand.

De Thinkbook serie wordt aangedreven door tot de 10e Generatie Intel Core™ i7-6-core processor. Er zijn in totaal vijf opties om uit te kiezen, de ThinkBook 14 en 15 bieden sterke prestaties waardoor ze te bereiken een maximale turbo-frequentie van 4,7 GHz, en dit idealiter laat gebruikers verwerken van grote hoeveelheden gegevens zonder veel strijd.