Hoorbare biedt honderden gratis luisterboeken voor homeschooling door coronavirus school sluitingen

Hoorbare heeft zojuist aangekondigd dat zij zijn nu het aanbieden van gratis luisterboeken op hun verhalen service – steeds de laatste in een hele reeks bedrijven het aanbieden van hulp voor ouders, die zelf getroffen zijn door de recente coronavirus sluiting van scholen.

Met meer dan 300 gratis audioboeken (in zes talen), Audible heeft verklaard dat “zolang de scholen zijn gesloten, we ‘re open” – het geven van geïsoleerde ouders van een groot scala aan boeken te lezen van hun kinderen en om te gebruiken als educatief materiaal – allemaal gratis voor de nabije toekomst.

Categorieën die momenteel vrij zijn kleinste luisteraars, elementaire, van tween, tiener, en literaire klassiekers en behoren titels als Winnie-de-Poeh, Beatrix Potteren Alice in Wonderland. De zes talen die momenteel beschikbaar zijn, zijn het engels, het spaans, het frans, het duits, het italiaans en het Chinese Mandarijn.

Om te controleren wat er te doen is gewoon het hoofd naar de Hoorbare verhalen pagina – inschrijven is op dit moment nodig is om toegang te krijgen tot deze gratis luisterboeken, en u kunt luisteren op elk apparaat dat je dan – laptops, mobiles en tablets worden alle verzorgd.

Andere grote Hoorbaar en Kindle aanbiedingen

Hoorbare gratis proefperiode van 30 dagen

(Image credit: Audible)

Audible is momenteel het aanbieden van een gratis proefperiode van 30 dagen over op hun officiële site. Dit is perfect als de gratis kid ‘ s verhalen van uw interesse hebben gewekt, maar je liever in het volwassen genres.

Als je een fervent lezer, maar meer in de volwassen genres dan zijn er nog een aantal fantastische aanbiedingen op luisterboeken over op de kindle store, evenals Audibles’ uitstekende aanbieding op een gratis proefperiode van 30 dagen – een geweldige propositie als u bent opgesloten binnen en wilt genieten van uw verbeelding gratis.

Hoorbaar was nominale onze beste luisterboek site in 2020, waar we roemden het grote aanbod van titels, uitstekende multi-device ondersteuning en prachtige serie van exclusieve titels. Op dit moment zijn er meer dan 200.000 boeken op hun pagina op te slaan, variërend van de heetste nieuwe releases aan van de oude school, literaire klassiekers – zowel voor fictie en non-fictie. Er is iets voor iedereen Hoorbaar, of je bent het poetsen op uw geschiedenis, leren hoe te bakken van de perfecte taart, of inhalen op uw favoriete wizard ‘ s avonturen.

Als je niet in de luisterboeken, dan Amazon heeft een ander boek online service in de vorm van de Kindle en ze zijn enthousiast om ervoor te zorgen dat gebruikers niet het gevoel te links uit deze week. Ze hebben een grote verkoop op een lijst van bestsellers voor zo weinig als $1.14 op hun officiële winkel pagina, die kan potentieel bespaart u $14 op bepaalde boeken. Titels zijn onder andere Gregg Olsen is Als Je zegt: het is Een Waar Verhaal van Moord en Colleen Hoovers’ Spijt hebben van Je zowel beursgenoteerde als officiële Amazon bestseller met duizenden vijf-sterren recensies. U kunt de volledige reeks van de Kindle deals hier.