Coronavirus is een kritieke gebeurtenis en moet als zodanig worden behandeld

Het coronavirus is een kritieke gebeurtenis. Voor de meeste bedrijven dit is onontgonnen gebied en het beheer van het zeer onsamenhangende en nemen waardevolle tijd door te werken. Een crisis management programma is noodzakelijk, maar niet altijd binnen een organisatie ervaring, dus bedrijven moeten nadenken over hoe ze gebruik kunnen maken van technologie om hen te helpen beheren van de impact op de business en een op afstand werkende strategie. Dit zal hen helpen om voorbereid te zijn, biedt hen de mogelijkheid om risico-intelligentie, en geven hen de manier van communiceren met medewerkers, waar ze ook zijn. Hier is een korte handleiding, gebaseerd op onze eigen ruime ervaring in het omgaan met noodsituaties, hoe een combinatie van best practices en crisis management technologie kan helpen:

Coördinatie – een team op te Stellen dat is gericht op het uitoefenen van controle tijdens het coronavirus, zodat het kan zorgen voor de nodige beslissingen kunnen snel worden gemaakt en in een doelgericht.