Dingen om te doen als je vast zit thuis tijdens het coronavirus self-quarantaine

We gestart met een reeks van hoe schoon zijn de artikelen, die tijdig is gegeven, je hebt waarschijnlijk zet deze uit voor een lange tijd in de aanloop naar het coronavirus uitbraak. Het is een van de leukste dingen om te doen als je nog niet geveegd-down uw vuile, kiem-het verzamelen van gadgets.
Als we een beetje bevooroordeeld voor een tweede, moet je echt checken Noise Cancelling, de beste new tech podcast rond. Dit is onze nieuwe wekelijkse podcast die praat over wat er gebeurt in tech, uit te breiden op de dagelijkse geschreven dekking van TechRadar.
We hebben een indoor-gericht dingen te doen lijst, met nieuwe content te consumeren, multimedia favorieten die je zou kunnen gemist hebben, en de taken die het nooit doen. Nu is het tijd om bij te praten over dingen, terwijl in self-quarantaine.
Video games, films, podcasts en ebook en meer – we lopen door onze lijst van dingen te doen om ervoor te zorgen dat je niet in de verleiding komen om naar buiten te gaan deze week.
1. Speel Doom Eeuwige of Animal Crossing
Doom Eternal
(Image credit: iD Software)Twee nieuwe video games kwam afgelopen vrijdag aan, dat kon niet meer anders, en we zijn dankbaar voor de variëteit die door Bethesda Softworks en Nintendo. Doom Eeuwige is een mooie, maar wrede heruitvinding van de first-person shooter-serie die eigenlijk maakt het leven op het moment, kijken… niet zo slecht. Deze rit door de Hel is een van de beste ervaringen die je zult hebben in 2020. Onze volledige Doom Eeuwige review eens, met een vijf-sterren rating en een Editor ‘ s Choice award. Het ‘ s in snel tempo op 60fps en heeft onze verwachtingen overtroffen, zelfs wanneer deze gespeeld in de 8K met een $2.500 grafische kaart.

Er zijn een paar verschillende manieren om te kijken naar de Marvel-films in orde, en we hebben de links naar waar u kunt kijken naar de meeste van de 23 Marvel-films (Disney Plus is de makkelijkste manier om te zien dat een meerderheid van hen). Als u op zoek bent naar dingen om te doen tijdens het coronavirus zelfgekozen isolement, dit zal u een totaal van 60 uur.

2. Bekijk het filmpje serie om

Het goede nieuws is dat er genoeg leuke of productieve dingen te doen deze week af te leiden uit de surrealistische feit dat COVID-19 heeft iedereen opgesloten binnen.
Animal Crossing: New Horizons is aan de andere kant van het spectrum – het is een kant en klaar te wiegen je in een gevoel dat er niets mis is dan ook als een goede ASMR. Is dit prima. Alles is in orde, zegt hoofdpersoon Tim Nook. Nintendo is leuk sociaal leven sim-kaart is ideaal voor de hedendaagse self-isolatie situatie. Lees onze Animal Crossing: New Horizons review en think happy thoughts.
We hebben ook lijsten voor hoe om te kijken naar Star Wars-films in orde, Batman films in orde, James Bond-films om (helaas ‘Geen Tijd om te Sterven’ is in de wachtstand geplaatst), Star Trek in orde (met inbegrip van de nieuwe-achtige Picard-serie), de Harry Potter-films in orde, en als je in de stemming bent voor sommige hersenloze Vin Diesel-verzorgde entertainment, Fast and Furious films in orde.

3. Lees een van de top 100 beste ebooks

Niets eet meer tijd in dan een goede, lang TV-reeks, maar omdat de films meestal hebben grotere budgetten en hogere waarde van de productie (buiten een paar TV-shows), we schakelen up (en ook liepen we uit van TV-programma ‘ kijk dit weekend). Nu is de perfecte tijd om te gaan door een hele film van de franchise – in orde is.
De grootste overtreder is uw smartphone, zodat we gestart met een het reinigen van uw telefoon gids, die spiegels van ons advies over het reinigen van uw iPad of tablet en het reinigen van uw laptop scherm. Het is heel makkelijk om te vergeten over het schoonmaken van uw AirPods, maar ook zij kunnen gebruik maken van een goede rubdown, of zie je zichtbaar was. Vergeet niet over uw Nintendo Wisselen en reinigen van al uw gaming randapparatuur. U zult knuffel die strak tijdens het gamen marathons en ze worden kiem magneten.
Dat al gedaan? Nu is ook de beste tijd om te duiken in uw digitale bestanden met ons hoe een backup van uw PC , en hoe u om uw Mac gidsen. Back-up maken van uw foto ‘s met Google Foto’ s is één van de beste toepassingen van uw vrije tijd.
(Image credit: de Toekomst)

Niet een fan van het lezen? Haat het geluid van je eigen stem in je hoofd? Audible is de beste remedie voor. De Amazon-eigendom van het luisterboek bedrijf biedt een gratis 30-dagen-lidmaatschap. De beste onderdelen? Zowel ebooks en luisterboeken worden direct geleverd en Amazon zal niet opraken van de voorraad op.
Podcasts zijn door-en-grote gratis en vaak de staking van de juiste afweging tussen onderhoudend en informatief. Opvallend podcasts met inbegrip van Deze Amerikaanse Leven, Seriële, en Dingen die Je Moet Weten – ze zijn consequent in de top 50 op de podcast platforms.

5. Reinig uw gadgets – fysiek en digitaal

We houden deze lijst van dingen om te doen bijgewerkt als de weken van de bevalling blijven en zo lang als we het gevoel dat we bieden nuttig advies. We zitten niet in een wereldwijde oproep om de wapens op, maar een wereldwijde oproep om bank – en wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn als je leuke ideeën tijdens het begin van de week één. We geven vaak de mensen het kopen van advies, maar we zijn net zo blij om te leveren genieten advies.
(Image credit: androidpit)

Waar moet je beginnen? Dat is soms de moeilijkste, maar we zijn onder de indruk van Amazon ‘ s 100 boeken te lezen in een mensenleven lijst. Niet alle van uw kopje koffie, maar er is hier iets voor iedereen en de meeste ebooks zijn gunstig verdisconteerd.
Het is gemakkelijk om uit het lezen van boeken als het leven wordt steeds drukker en je hebt een woon-werkverkeer. Maar u bent waarschijnlijk vrij van uw woon-werkverkeer als je vanuit huis werkt. Dus eigenlijk heb je geen excuus nodig om te bladeren door een paar pagina ‘ s van een ebook.
Een ding om op te merken: terwijl de nieuwe Animal Crossing is een must-have Nintendo Switch-exclusieve, Eeuwige Verdoemenis is beschikbaar op een bredere set van platforms: Pc, PS4, Xbox One, Nintendo Schakelaar en zelfs Google Stadions.
We zijn snel buiten leuke dingen te doen tijdens het coronavirus heeft de wereld binnen te blijven voor onbepaalde tijd. Je je verveelt en opgesloten, en zo zijn wij.