Fitbit Premium: wat is het en voor wie is het?

Premium is ontworpen om een verbeterde versie van de standaard, gratis Fitbit app, maar het omvat ook de workout programma ‘ s die eerder exclusief voor Fitbit Coach. Fitbit – Kosten 3 Bijzondere… Fitbit – Inspireren HR-Activiteit… Fitbit – Versa 2 Smartwatch… Fitbit Flex 2 Zwemmen Bewijs… Fitbit Versa Lite Edition… Er is een hoop leuke dingen in de Premie, maar de service is niet voor iedereen. Hieronder gaan we uitleggen wat het precies doet, hoeveel het kost en wie we denken dat het voor.
Fitbit Premium: hoeveel kost het?
Fitbit Premie meestal kost $9.99/£7.99/AU$15.49 per maand. U kunt zich abonneren op de Fitbit-app door te tikken op de Premie tabblad en de instructies te volgen.
Het is niet een goedkope dienst, maar het goede nieuws is dat de Fitbit heeft onlangs een uitbreiding van zijn gratis proefperiode van zeven tot 90 dagen, zodat u kunt proberen het voor drie maanden en, als het niet voor u annuleren zonder betaling van een vergoeding. Terug naar Premium en Fitbit heeft ook tot een aantal speciale ‘Uitdagingen’ kom je niet in de vrije tier, waaronder een aangepaste uitdaging waarmee je je eigen stap, afstand of actief minuten uitdaging. Fitbit ‘ s uitdagingen zijn manieren om te concurreren met andere gebruikers kunt ze beschouwen als een andere manier om jezelf te motiveren, en anderen.

Fitbit Premium: begeleide programma ‘ s

Een andere leuke functie van Fitbit Premium is dat het zal u toelaten om het genereren van een wellness-rapport met de hartslag, gewicht, slaap en activiteit van gegevens in een makkelijk-te-lezen van 30 dagen overzicht, gevolgd door meer gedetailleerde grafieken voor elk.
In de Premium beschikt u over twee extra functies: een ‘Slaap-Score’, dat is een totaal aantal van 100 dat de waarden van de kwaliteit van de slaap, en een ‘Restauratie’ grafiek, die laat je slapen hartslag is en hoeveel tijd u besteed aan het woelen en draaien in de nacht.
De tweede functie is het overwegen waard is de bibliotheek van de trainingen die je kunt volgen. Sommige mensen vinden dit een meer motiverende vorm van oefen – en het is goedkoper dan betalen voor een werkelijke klasse!
Voor een lange tijd, het enige wat Fitbit in rekening gebracht voor haar apparaten, en Fitbit Coach, de zelfstandige uitoefening app biedt begeleide trainingen. Maar in 2019, Fitbit Premium gelanceerd, een nieuwe betaalde service waarmee verschillende functies achter een paywall.

Fitbit Premium: slaap functies

Het spreken van, Premium is het beste kenmerk kan nog komen. Toen de dienst was onthuld in 2019, Fitbit zei dat het zou uiteindelijk de uitrol van een Health Coaching sectie waar abonnees kunnen spreken van één-op-één met een gecertificeerde gezondheidsstatus coach via de app.
Het is belangrijk op te merken dat Fitbit Premium trekt in alle oefeningen te vinden op Fitbit Coach, de Coach app blijft stand-alone, en er zijn nog Fitbit Coach workouts die je kunt doen op het apparaat met Fitbit ‘ s smartwatches. Maar, zult u nodig voor het openen van de Fitbit Coach app op het horloge om deze te doen, en ze zullen sync na.
Elk programma wordt uitgevoerd door een select aantal weken en elk zal maken kies je doelen en herinneringen om ervoor te zorgen dat u zich aan het schema. De Meer Slapen-programma, bijvoorbeeld, duurt twee weken en maakt u herinneringen instellen om naar bed te gaan, en biedt zelfs tot een “ontspannen” natuur geluiden om je te helpen afdrijven.

Premium geeft u toegang tot een scala van trainingen binnen de app, variërend van 15 minuten yoga en HIIT sessies van 30 minuten, dans en cardio kickboksen. Al deze komen in de vorm van een video, die u kunt bekijken in de app en training langs om – handig voor het perfectioneren van uw formulier en houden je gemotiveerd, in het bijzonder over die langere sessies.
Fitbit Premium slaap-programma (Image credit: Fitbit)

Fitbit Premium: trainingen en uitdagingen

Elke sessie is gemarkeerd als ‘Gemakkelijk’, ‘Medium’ of ‘Hard’ en geeft u details over de onderdelen van het lichaam dat je je richten en het aantal verbruikte calorieën tijdens de training moet branden. Zodra u klaar bent met een workout, je krijgt de optie om in te loggen de uitoefening van de app.
Laten we beginnen met een van de eerste dingen die je zult zien als u zich abonneert op Fitbit Premium: Begeleide Programma ‘ s. Het is ook een van de beste eigenschappen: dit is waar je kan op maat van uw doelstellingen naar de dingen die voor u het belangrijkst zijn.
Onze mening? De slaap functies zijn nog niet goed genoeg om te rechtvaardigen de Premium-abonnement; de functies die beschikbaar zijn in de gratis tier zijn zeker goed genoeg.

Fitbit Premium uitgevoerd (Image credit: Fitbit)

Fitbit Premium: Inzichten

Ondertussen Krijgen de Actieve programma zal u vragen om dagelijks stap doelen zijn, net als het kiezen van een dag van de week te druk om jezelf een beetje verder dan gebruikelijk. We willen hoe deze programma ‘ s kunnen worden aangepast om ze te laten werken voor uw plannen en wensen, ze zijn niet een one-size-fits-all.
Het idee is dat je kunt delen van deze rapporten met uw arts, uw voedingsdeskundige, of iemand anders met een gevestigd belang in uw gezondheid. Natuurlijk, hoe nuttig dit is, hangt af van hoeveel uw arts/andere vertrouwensrelaties, maar het is veel beter dan ze te laten zien van een app.

Fitbit Premium: wellness rapporten en health coaching

Inzichten zijn een van onze favoriete kenmerken van de Premie, waar je nuttige opmerkingen over uw activiteit en slaap. Het kan bijvoorbeeld vertellen u dat uw hartslag is een beetje hoger dan normaal en raden ideeën om te ontspannen.
Nu, we denken Fitbit Premium heeft twee opvallende kenmerken. Ten eerste, de begeleide programma ‘s, die effectief kan zijn voor degenen die gemakkelijk overweldigd door gezondheid en fitness programma’ s, of voor degenen die gewoon moeten blijven worden stootte langs.
Er zijn verschillende programma ‘ s om uit te kiezen, waaronder één voor het krijgen van meer slapen, één voor het schoppen van uw suiker gewoonte, en één om iedereen te helpen die is gewoon het krijgen in hardlopen.
Echter, de Premie toch voelt het een beetje underbaked. De health coaching-functie, die gebruikers aan getrainde professionals, zijn nog steeds niet gelanceerd, en de slaap tracking verbeteringen zijn nog niet de moeite waard. Voor het moment wordt de Premie het meest waardevol voor degenen die gewoon willen een beetje meer structuur aan hun fitness – en als het niet werkt na een paar maanden, kunt u altijd annuleren.
Om te beginnen met, Fitbit zal worden gericht op gebruikers met chronische aandoeningen zoals diabetes en hypertensie, en coaches werken met gebruikers op te bouwen gepersonaliseerde programma ‘ s en blijven ze op het juiste spoor.

Fitbit Premium: gratis voor 90 dagen
Om u te helpen gezond te blijven terwijl je vast zit thuis, Fitbit heeft uitgebreid de gratis proefversie voor zijn hoogwaardige fitness-app, die vol met inzichten in uw welzijn en leefstijl en geeft u toegang tot duizenden video-en audio-trainingen, zodat je nooit hoeft te vervelen.
Bekijk De Deal
Fitbit Premium calorieën (Image credit: Fitbit)

Fitbit Premium: voor wie is het?

Helaas, deze functie is nog steeds niet uitgerold op het moment van schrijven, maar we hopen dat het niet lang meer.
Fitbit zal proberen een verbinding te leggen tussen de verschillende factoren, zoals slapen, stappen, hartslag etc voor meer geavanceerde persoonlijke inzichten. Echter, nu veel van deze inzichten voelen zich vaak te algemeen. Onze hoop is dat Fitbit ‘ s software wordt slimmer de loop van de tijd als het leert ons beter kennen.
Als u het bijhouden van uw slaap met behulp van de gratis app van Fitbit, je bent al een fatsoenlijke gegevens te kauwen over, en zelfs een paar inzichtelijke beten van feedback.