Geselecteerde Amazon Prime Video-kids’ toont nu beschikbaar voor de stream gratis

Amazon heeft gezegd dat het zal worden gewerkt aan verbetering van de selectie in de komende dagen, als de huidige lichting van het gratis streamen van inhoud lijkt gericht op jongere kinderen van het kleuter-naar lagere school leeftijd. Het kan een manier voor ouders worstelen om te werken vanuit huis te gaan terwijl ze hun kinderen in de buurt, als er geen films in de selectie voor de volwassenen kunnen genieten van het kijken naar ook.
Doet zijn deel om de duizenden mensen die hebben zichzelf geïsoleerd vermaakt, Amazon, heeft geleid tot een selectie van haar familie-vriendelijke programmering voor gratis streaming. Het Prime abonnement paywall dat is een gebruikelijke eis om naar te kijken Prime Video is opgeheven voor deze selectie en is beschikbaar voor het streamen meteen.