Voor Disney Plus volledig gratis is voor zes maanden met O2 ‘ s SIM only aanbiedingen

We zijn dus nu al vast een tijdje binnen en Disney Plus is officieel beschikbaar in het verenigd koninkrijk – de timing heeft opgesteld ook. Maar als u liever overslaan zijn de abonnement kosten die betrokken zijn bij het investeren in de dienst is er een andere manier.

Voor iedereen die hun SIM-plan met O2, kunt u nu een upgrade te ontvangen zes maanden van Disney Plus als onderdeel van uw plan. Dit kan worden toegevoegd als een extra op uw SIM-deal, kost slechts € 2 per maand. En als je een nieuwe SIM-kaart van O2, het is volledig gratis.

Gezien de volle jaar van Disney Plus de kosten die een totaal van € 59.99, werkt dit als een mooie enorme besparing, ofwel krijgen voor gratis met een nieuw plan of het opslaan van ongeveer £3 per maand als u een upgrade uitvoert. Als die SIM-plan van O2 je moet kiezen, het zijn er behoorlijk veel.

De enige uitsluiting op de regel is O2 30 dagen SIM-plannen. Anders, kunt u kiezen voor een 18 maanden plan, 12 maand, big data, kleine gegevens, goedkoop als chips of de meest uitgedost-out dure bieden.

O2 SIM only aanbiedingen + Disney Plus:

SIM only abonnement van O2 | Disney Plus add-on voor zes maanden opgenomen met alle plannen (met uitzondering van 30 dagen lang)
Nu, dit lijkt de goedkoopste manier om een Disney-Plus-abonnement. Als je al met O2, gewoon een upgrade van uw plan. Voor wie op zoek is naar een nieuwe SIM-only deal, dit zou wel het één van de beste opties die er zijn.Bekijk De Deal

Wat is Disney Plus eruit?

Disney Plus is de nieuwe hyped-up dienst voor streaming en het kon niet komen op een beter moment. Inbegrepen is het grootste deel van de Marvel-films is de populaire nieuwe Star Wars-show ‘De Mandalorian’ en zelfs alle afleveringen van De Simpsons.

U kunt downloaden en opslaan afleveringen en 4K HDR met Dolby Visie tot uw beschikking. En heb je kinderen te vermaken, het is geen verrassing dat Disney Plus komt gestapeld vol kinderen inhoud.

Lees onze volledige Disney Plus review om meer te weten