Hier is waar te koop de goedkoopste mobiele breedband-dongles die momenteel beschikbaar zijn

Als je net als vele anderen over de hele wereld, vind je jezelf werken vanuit huis, je kan in een situatie waar je nodig hebt om zeer snel te sorteren een internet verbinding. Het verkrijgen van nieuwe breedband deals kost tijd, dus wat is een snellere oplossing?

Een aantal netwerken die er zijn bieden mobiele breedband dongles, USB-apparaat dat u kunt aansluiten direct op uw desktop of laptop. Met dit apparaat kunt u krijgen een directe internet-verbinding zonder de noodzaak om te gaan door middel van een moeizame set-up.

Dit kan perfect om snel zelf online tegen een betaalbare prijs en op een tijdelijke basis. Maar waar vind je de goedkoopste mobiele breedband-dongles? Goed nu, Vodafone en O2 lijken te hebben de beste prijzen.

Alle vier netwerken bieden meer krachtige tijdelijke opties in het vormen van 4G home breedband en mobiel breedband plannen (hieronder meer daarover), maar Vodafone en O2 hebben de beste prijzen voor de goedkopere dongles.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over het kopen van een van deze USB-sticks, met inbegrip van alle van de prijzen aangeboden door zowel Vodafone en O2.

De beste mobiele breedband-dongles nu:

O2 Huawei 4G Dongle | Gratis upfront | 24 maanden contract | 15 GB data | £20.55 een maand
Met O2 is dongle kunt u de gegevens cap, vooruitbetaalde kosten en duur van het contract het beste past bij uw behoeften. Echter, elke keer dat je iets veranderen, zal je je maandelijkse uitgaven. Dit werkt als een van de goedkoopste dongles.Bekijk De Deal

Vodafone K5160 Dongle | 12 maand contracten | GRATIS upfront | 24GB data | Vanaf € 22 per maand
Met een verleidelijke naam als de ‘K5160’, zou je verwachten dat een heleboel! Welnu, dit is perfect voor degenen die een hoge data-cap. Vodafone dongle gaat helemaal up-to-onbeperkte data en geeft een korter contract lengtes dan boven. Spelen met de verschillende opties voor het vinden van uw ideale plan.Bekijk De Deal

Andere tijdelijke home breedband deals:

Tijdelijk internet, maar u wilt iets krachtiger dan de dongles hierboven vermeld? Er zijn twee andere sterke opties – 4G home breedband en mobiele breedband.

4G home breedband levert een router sluit u, zodat u verbinding te maken met een veel grotere hoeveelheid apparaten en maakt gebruik van een SIM-plan te krijgen uw internet verbinding. Dit zal de beste optie voor tijdelijke internet en u kunt ook 5G home breedband als u live op de juiste plaats.

De andere optie is een mobiele breedbandverbinding die een scala van draagbare routers, dongels en meer. Daar zijn er veel van hen die er dus het is de moeite waard te overwegen uw opties.

Hoe mobiel breedband dongels werken?

In tegenstelling tot de gewone breedband, mobiele breedband-dongles rechte plug in een apparaat waardoor ze perfect voor als je van thuis uit werken op uw laptop of desktopcomputer.

Het zal niet in staat zijn om een krachtige verbinding als een standaard breedbandverbinding of een verkregen door het bovengenoemde opties, maar het is veel goedkoper en makkelijker te installeren.