Thuis fitnessapparatuur te koop bij Best Buy: de aanbiedingen op loopbanden, fietsen, hoofdtelefoon, meer

Als u op zoek bent om te verblijven in vorm blijft steken binnen, Best Buy is hier om te helpen. De verkoper is momenteel een huis sportschool verkoop van apparatuur, waaronder aanbiedingen op loopbanden, fietsen, koptelefoons en meer.

Beste Koop ‘ s home gym aanbiedingen zijn kortingen op de best-selling loopbanden en indoor fietsen, zoals de ProForm 965 CT loopband te koop voor $549 en de NordicTrack GX 4.7 hometrainer te koop voor $379. U kunt ook koopjes vinden op kracht training en herstel, zoals de GoFit weerstand banden te koop voor slechts $14.99 en een $50 verlaging van de prijzen op de Theragun handheld percussie massage apparaat.

U vindt hier ook headphone aanbiedingen zoals de top-rated Powerbeats 3 earphones te koop voor slechts $89.99 en de Jaybird Tarah draadloze oordopjes te koop voor $49.99.

Shop meer van Best Buy ‘ s thuis fitnessapparatuur aanbiedingen hieronder en houd in gedachten dat de Beste Kopen is nu het aanbieden van curbside pick-up als gevolg van de winkelsluitingen. Dit betekent dat, afhankelijk van uw locatie, kunt u de optie ‘Gebruik Stoep Pick-up’ optie bij het bestellen van online en wanneer u rijdt, Best Buy zal uw items op uw auto.

Best Buy thuis fitnessapparatuur aanbiedingen:

Jaybird Tarah Draadloze In-Ear Hoofdtelefoon: $99.99 $49.99 bij Best Buy
Een fantastische deal, de Jaybird Tarah koptelefoon krijgen 50% korting bij Best Buy. De draadloze oordopjes zijn zweet-proof en voorzien van zachte, flexibele oor gels die zorgen voor de ultieme comfortabele pasvorm.
Bekijk De Deal

Powerbeats 3 Draadloze Oortelefoon: $199.99 $89.99 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, kunt u de score van een $110 verlaging van de prijzen op de Powerbeats 3 draadloze koptelefoon. Het zweet bestendig oordopjes bieden een indrukwekkende 12 uur levensduur van de batterij en voorzien van een snelle brandstof 5 minuten opladen geeft u een uur van het afspelen wanneer uw batterij bijna leeg is.
Bekijk De Deal

GoFit Macht Lussen Weerstand Banden: $14.95 bij Best Buy
Een full-body workout met de GoFit Macht Lussen oefening bands die te koop zijn in het Beste Kopen voor slechts $14.95. De veelzijdige stretch lussen komen in drie verschillende niveaus van weerstand en zijn perfect voor low-impact training, de rek en de mobiliteit, de weerstand, en meer.
Bekijk De Deal

Theragun liv Essentieel Handheld Percussie Massage Apparaat: $249 $199 bij Best Buy
Voor de Theragun liv Essentieel Percussie Massage Apparaat is te koop voor $199. Het apparaat maakt gebruik van snelle, repetitieve bewegingen voor de dagelijkse pijn en komt met een reis-etui voor gemakkelijk dragen.
Bekijk De Deal

Theragun G3 Premium Handheld Percussie Massage Apparaat: $399 en $349 bij Best Buy
Het versnellen van herstel na een intensieve training met de Theragun G3 Percussie Massage Apparaat is te koop voor $349 bij Best Buy. De populaire massage apparaat doelstellingen van elke spier met de juiste intensiteit voor sneller resultaat en biedt een volledig uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

NordicTrack GX 4.7 R hometrainer: $499 $379 bij Best Buy
Bespaar $120 op de NordicTrack hometrainers bij Best Buy. De GX 4.7 R is voorzien van een 5-inch display met achtergrondverlichting, zodat u kunt gemakkelijk stream on-demand training van uw tablet of telefoon.
Bekijk De Deal

ProForm 965 CT Loopband: $999 $549 bij Best Buy
De ProForm 965 CT Loopband krijgt een enorme $450 prijsverlaging bij Best Buy. De loopband beschikt over een multi-window LED-display, waarmee u de stroom van een verscheidenheid van personal trainers met je opgenomen van één jaar lidmaatschap van de iFit.
Bekijk De Deal

Golds Gym Stride Elliptical Trainer: $799 $579 bij Best Buy
Bespaar maar liefst $220 op de Golds Gym Stride Elliptische Trainer. De crosstrainer is voorzien van een vijf-standen verstelbare helling die kunt u de kantelhoek en een 5-inch display met achtergrondverlichting, zodat u kunt gemakkelijk bijhouden van uw training statistieken.
Bekijk De Deal

Zie meer hometrainers deals: waar te krijgen loopbanden, indoor fietsen, gewichten en meer.

U kunt ook winkelen meer van het Beste Kopen in de online verkoop met aanbiedingen op een 4K-Tv ‘ s, laptops en meer.