Hoe om te kijken naar De Onzichtbare Man: het streamen van de film en overal online

De Onzichtbare Man is een van de eerste Hollywood-films om te beginnen met het streamen vroeg, als de industrie lijkt te maken voor verlies van winst door het coronavirus en houden veel van ons vermaakt als wij zelf isoleren. Voor het eerst uitgebracht in de bioscopen op 28 februari, het is nu beschikbaar om te kopen on-demand in veel landen – dus hier is hoe om te kijken naar De Onzichtbare Man online, waar u ook bent.

De Onzichtbare Man cheat sheet

Uitgebracht op: 2020

Directeur: Leigh Whannell

Cast: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Michael Dorman, Oliver Jackson-Cohen

Start tijd: 124 minuten

Beoordeling: O / 15

Zeer losjes gebaseerd op de 1987 H. G. Wells roman van de zelfde naam, De Onzichtbare Man bouwt voort op de legende van de titulaire karakter en brengt het naar voren tot de 21ste eeuw. In deze re-imagining, Cecilia – gespeeld door Elisabeth Moss van Hulu is De Handmaid ‘ s Tale – laat een gewelddadige relatie in het holst van de nacht en gaat onderduiken.