Is Argos nog steeds open na het coronavirus lockdown – en kunt u de bestelling thuis afleveren?

Argos online biedt u een uitgebreide selectie van de goederen – en beweert nog steeds dat snelle levering ook. Dus terwijl u momenteel geen wandeling naar de dichtstbijzijnde Argos voor een te bladeren, kunt u nog steeds pak je een uitstekende Argos deal online en profiteer van de detailhandelaar ‘ s handige levering op dezelfde dag service.
Snelle levering is wat echt sets Argos apart als retailer kunt u dezelfde dag levering voor slechts € 3.95 en Argos zal zelfs leveren 7 dagen per week – super handig als je probeert je aan te passen levering over een drukke thuis te werken of onderwijs aan huis schema.
Voor meer informatie over Argos de levertijden en kosten, kunt u een bezoek brengen aan hun levering FAQ hier.
Dus als je op dit moment thuis af hoe om te vermaken de kinderen, fit blijven, of de tijd door te brengen met sommige games of programma ‘ s – je bent in geluk, kunt u nog steeds kopen van alle dingen die je nodig hebt op Argos online.
Als je het kopen van kleine artikelen, die geleverd worden door één persoon, dan bent u gerechtigd de levering op dezelfde dag zolang u uw bestelling in de door 6pm. Alle kleine voorwerpen kost € 3,95 voor de levering, dus zorg ervoor dat u gebruikmaakt van de fast track op dezelfde dag service die u te bieden hebben.

Argos levering aan huis

We hebben een aantal handige links om u naar waar je nodig hebt om snel, evenals enkele adviezen en informatie over Argos levering en de winkel gesloten.
Argos heeft aangekondigd de sluiting van de fysieke winkels in een poging om de bescherming van de klanten en het personeel van het coronavirus. De veteraan catalogus retailer, die heeft bijna 50 jaar van de geschiedenis onder de riem, is het verschuiven van de focus naar de online winkel, die op dit moment blijft open voor het bedrijfsleven.
Argos levering vanaf € 3,95 voor kleine items, die automatisch geeft u het recht om de levering op dezelfde dag zo lang als je om vóór 6 uur. Als je het bestellen van grotere items, kunt u om gratis levering, afhankelijk van wat u bestelt en wanneer u dat wilt.
Bepaalde Argos winkels die deel uitmaken van Sainsburys supermarkten blijven open voor het bedrijf op dit moment, wat betekent dat u kunt gebruik maken van hun klikken en het verzamelen van beleid als je op weg te halen essentiële voedingsmiddelen. We zouden natuurlijk ten stelligste af te raden, want het is essentieel dat iedereen legt de gezondheid van zichzelf en anderen boven alle andere overwegingen nu. Gelukkig Argos heeft een aantal van de beste levering aan huis in het bedrijfsleven – het is snel, goedkoop, en bovenal gezellig, dus er is geen reden om niet te gebruiken onder de huidige omstandigheden.

Zijn enige Argos winkels open nu?

Als je het kopen van grote apparaten dan krijg je de toegevoegde bonus van gratis levering, maar wees ervan bewust dat de fast track-levering op dezelfde dag is niet van toepassing op deze items. U kunt natuurlijk nog steeds gaan voor de levering de volgende dag optie, dat betekent ook dat u kunt kiezen is de levertijd slot dat het beste is voor u.