Laptops tegenover Desktops: Die computer is het beter wanneer u vanuit huis werkt

Mensen hebben allemaal verschillende impressies van wat het eigenlijk betekent om te werken vanuit huis. Sommigen denken dat het allemaal gewoon luieren in bed, eetbuien TV-shows, het doen van klusjes rondom het huis, en het kijken naar het “werk” vallen uit de boot. Dat kan zeker wat sommige dagen van het werken vanuit huis eruit ziet, maar voor iedereen die wil om te blijven werken vanuit huis, moet er een aantal ernstige productiviteit nu en dan.

Als u ervoor wilt zorgen dat u alles hebt ingesteld recht om te werken vanuit huis, het is eerlijk om te vragen of een laptop of een desktop computer zal u beter van dienst. Maar, elk type van de computer heeft zijn voordelen en nadelen. We verkennen de verschillende aspecten van het werken vanuit huis en zie hoe laptops en desktops passen in het beeld.