Redmi Opmerking 9 Pro Max Indische beschikbaarheid vertraagd

Redmi India vertelde ons dat de eerste verkoop van de Redmi Opmerking 9 Pro Max, die gepland was voor Maart 25, was uitgesteld. Dit is voornamelijk omdat het land in een staat van lockdown te pakken, het coronavirus crisis. De meeste staten, diensten en logistieke partners niet goed functioneren, die zou hebben gehad op de verkoop en leveringen.
Voor de context, de Redmi Opmerking 9 Pro Max was, lanceerde eerder in Maart, samen met de Redmi Opmerking 9 Pro. Zij waren een van de eerste apparaten worden aangedreven door de Snapdragon 720 G chipset, samen met maximaal 8 gb LPDDR4X RAM en 128 gb UFS 2.1 opslag. Het heeft een grote oftewel 6; 67-inch LCD display met een punch-gat display. De batterij heeft een vermogen van 5,020 mAh met ondersteuning voor 33W snel op te laden. Als voor camera ‘ s, het heeft een quad-camera-instellingen met een 64MP primaire camera, een 8-megapixel ultra-wide shooter, een 5MP macro lens en een 2 mp camera aan de diepte van de sensor. De camera aan de voorkant is een 32MP selfie shooter.