Zes van de grootste bedreigingen van de veiligheid tegenover het personeelsbestand op afstand

“Hallo, ik ben vergeten mijn O365 wachtwoord, kunt u een e-mail met een reset code van mijn persoonlijke Gmail?”
Verandering brengt nieuwigheid, en nieuwigheid brengt mogelijkheid voor oplichters. In de laatste 48 uur, de binnenlandse veiligheid, de teams zijn race om de uitrol van essentieel werken op afstand tools. Koppelingen voor het downloaden van nieuwe software, wijzigingen aan hoe we het verifiëren van diensten. Wanneer u niet weet wat te verwachten, opleiding van werknemers op het spotten van social engineering gaat uit het raam. Zowel de werknemers-en IT-afdelingen moeten op hun hoede van onverwachte oproepen en verzoeken:

Toepassing voorzichtigheid en gezond verstand naar uw postvak in