Goedkope TV aanbiedingen bij Walmart: 4K-Tv ‘ s vanaf € 189.99

Als je vast zit binnen en op zoek naar een goedkope TV-deal om u te vermaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart in de TV-verkoop omvat enorme prijsverlagingen op een reeks 4K-Televisies van topmerken als Samsung, Sony, LG en meer.

Onze top Walmart TV-deal is de Samsung 55 inch 4K-TV ‘ s te koop voor slechts $328. Dat is een $272 korting en een fantastische prijs voor een feature-rijke 4K-TV.

De Samsung 55 inch 4K TV beschikt over smart mogelijkheden, dus je kunt het streamen van uw favoriete films en TV-shows in één plaats met de Samsung universele afstandsbediening. U zult genieten van een prachtig beeld met heldere, felle kleuren en een levensechte beelden dankzij PurColor-technologie en een resolutie van 4K. De mid-size TV beschikt ook over een elegant, slank ontwerp, zodat het er goed uitziet in uw huis, vanuit elke hoek.

Samsung 55 inch 4K UHD Smart TV: $599.99 $327.99 bij Walmart
Een ongelofelijke deal! U kunt de Samsung 55 inch 4K-TV te koop voor slechts $328 bij Walmart. De Ultra HD TV beschikt over smart mogelijkheden en levert een gedurfde, helder beeld dankzij de PurColor technologie.
Bekijk De Deal

Shop meer van Walmart is de beste TV aanbiedingen hieronder en in gedachten te houden de voorraden zijn beperkt, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

De beste Walmart TELEVISIE aanbiedingen:

32-49 inch

Onn. 32-inch HD LED-Roku-Smart TV: $118 $99 bij Walmart
Een fantastische prijs voor een smart TV, de onn. 32-inch TV te koop voor slechts $99 bij Walmart. De LED-TV heeft de Roku ervaring ingebouwd waarmee je content streamen van apps als Netflix, Hulu, Disney Plus en meer.
Bekijk De Deal

Sony 32-inch HD LED Smart TV: $298 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een kleinere schermgrootte voor een kleinere ruimte, de Sony 32-inch TV te koop voor slechts $298 bij Walmart. De HD-TV kunt u een mirror van je smartphone op het grote scherm en heeft slimme mogelijkheden.
Bekijk De Deal

Samsung 43-inch 4K Ultra HD Smart TV: $499.99 $248 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een kleinere grootte van het scherm, kunt u de Samsung 43-inch 4K-TV te koop voor $248. De Ultra HD-TV heeft smart de mogelijkheden en de Universele Gids brengt uw favoriete content in één eenvoudig te bladeren door het menu.
Bekijk De Deal

50-59 inch

Scepter 50-inch 4K UHD TELEVISIE: $399.99 $199 in Walmart
Als u op zoek bent naar een budget optie, de Scepter 50-inch 4K-TV is een fantastische optie. Te koop voor slechts $199, de mid-size TV-schermen hebben vier keer het aantal pixels als een Full HD-beeldscherm, wat resulteert in een premium kijkervaring.
Bekijk De Deal

Vizio 50-inch V-Serie 4K Ultra HD Smart TV: $328 $298 bij Walmart
Voor de Vizio 50-inch V-Serie-TV te koop voor $298 bij Walmart. De 4K UHD TV biedt slimme mogelijkheden en heeft Chromecast ingebouwd die u kunt content streamen van uw telefoon aan op de TV.
Bekijk De Deal

Samsung 50-inch 4K UHD Smart TV: $328 $295 bij Walmart
Voor de Samsung 50-inch 4K-TV te koop voor slechts $295. U kunt genieten van uw favoriete streaming content en live TV-shows met de Samsung Smart TV universele gids.
Bekijk De Deal

Scepter 55-inch 4K UHD TELEVISIE: $499.99 $245 bij Walmart
Een fantastische prijs voor een mid-grootte 4K-TV, u kunt de Scepter 55-inch TV te koop voor slechts $245 bij Walmart. Terwijl de 4K Ultra HD TV ontbreekt slimme mogelijkheden, het bevat vier HDMI-poorten waarmee je stroom, blader en luister naar al je favoriete multimedia.
Bekijk De Deal

Samsung 55 inch 4K UHD Smart TV: $599.99 $327.99 bij Walmart
Een ongelofelijke deal! U kunt de Samsung 55 inch 4K-TV te koop voor slechts $328 bij Walmart. De Ultra HD TV beschikt over smart mogelijkheden en levert een gedurfde, helder beeld dankzij de PurColor technologie.
Bekijk De Deal

60-75 inch

Scepter 65-inch 4K UHD TELEVISIE: $899.99 $349.99 bij Walmart
Een ongelooflijke prijs, Walmart heeft de Scepter 65-inch 4K-TV te koop voor $349.99 bij Walmart. Het grote TV-scherm is voorzien van vier HDMI-poorten bieden die u in staat stellen om verbinding te maken met vier apparaten tegelijk, zodat u kunt streamen, blader en luister naar al je favoriete multimedia.
Bekijk De Deal

LG 65-inch 4K UHD Smart TV: $649.99 $478 bij Walmart
Een fantastische deal, de LG 65-inch 4K-smart TV is te koop voor $478. De 4K TV beschikt over smart mogelijkheden en AI ThinQ-technologie, waarmee u uw TV in een smart home hub.
Bekijk De Deal

Samsung 65 inch 4K UHD Smart TV: $797.99 $478 bij Walmart
U kunt de Samsung 65 inch 4K-TV te koop voor $478. De Ultra HD TV is voorzien van smart-mogelijkheden en zorgt voor een helder beeld met felle kleuren dankzij de PurColor technologie.
 Bekijk De Deal

Element 70-inch 4K UHD Roku Smart TV: $798 $599.99 bij Walmart
U kunt het opslaan van $200 op het Element 70-inch 4K-TV. Het grote TV-scherm heeft de Roku ervaring built-in zodat u kunt het streamen van uw favoriete films en TV-shows van apps als Netflix, Hulu, Disney Plus en meer.
Bekijk De Deal

Samsung 75-inch 4K UHD Smart TV: $1,499.99 $897.99 bij Walmart
De Samsung 75-inch 4K-TV krijgt een $600 prijsverlaging bij Walmart. Perfect voor het bekijken van uw favoriete team, het grote TV-scherm beschikt over 4X de resolutie van Full HD, en de PurColor technologie zorgt voor heldere, felle kleuren en levensechte beelden.
Bekijk De Deal

Shop meer TV biedt met onze roundup van de beste goedkope TV aanbiedingen en verkoop die nu gebeurt.