Currys online levering: top tech deals nu beschikbaar

Currys online biedt een aantal fantastische kortingen op de nieuwste tech, met inbegrip van goedkope laptop aanbiedingen, gaming verkoop, en tal van kantoorapparatuur te houden ga je de komende paar weken. Het sorteren van een home office setup of het houden van jezelf vermaakt hoeft niet te worden een nachtmerrie, en Currys online levering kunt u de tech
u moet een snelle en gratis levering. Plus, dankzij de Currys’ online prijs overeen systeem kunt u ervoor zorgen dat u altijd betalen de laagste prijs.

We houden allemaal van Currys’ online voorraad, zodat we kunnen blijven brengen u de goedkoopste prijzen nog steeds beschikbaar voor levering. We zien tal van laptop aanbiedingen fladderen in-en uit-van-voorraad, met beeldschermen, printers en all-in-one desktops verlaten van de winkel rekken net zo snel. Dat betekent dat als u ter plaatse een prijs die je wilt, je moet springen op de deal te grijpen van jou voordat het weg is.

Currys’ online bezorgservice biedt een snelle gratis verzending over een assortiment van tech gadgets en apparaten. We hebben afgerond tot op de heetste aanbiedingen nu verder naar beneden op de pagina, maar kunt u ook de webshop voor tal van aanbiedingen met behulp van de onderstaande links.

  • Shop alle laptop aanbiedingen voor levering aan Currys
  • Shop alle goedkope monitoren nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys
  • Bekijk alle printer deals nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys
  • Shop alle desktop-Pc ‘ s nog steeds beschikbaar voor levering online bij Currys
  • Shop alle goedkope tablets nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys

Is Currys nog open?

Currys gesloten zijn fysieke winkels deze week na natie-brede inspanningen om te voorkomen dat de verspreiding van COVID-19 werd strenger op maandag nacht. Dat betekent dat je niet in staat zijn om hoofd naar je lokale winkel op te halen een home office essentials nu. Gelukkig, Currys’ online delivery services bieden een snelle, gratis verzending op een groot assortiment laptop aanbiedingen, goedkope tablets, monitoren, en desktop-Pc ‘ s.

Vandaag de dag is het beste Currys online aanbiedingen

Kantoor Aan Huis

Currys online laptop aanbiedingen

Bespaar 10% op alle HP Pavilion laptops met AMD Ryzen processors op Currys
De HP Pavilion is een fan-favoriet laptop voor een reden dan ook – licht, draagbaar, en vaak verpakking serieus krachtige configuraties voor een lage prijs, dit is een stevige machine gebouwd voor een scala van behoeften. Plus, kunt u 10% besparen op al deze computers bij Currys deze week.
Bekijk De Deal

HP Stream 11-inch Chromebook | £199 bij Currys
Als u op zoek bent naar een goedkope en vrolijke laptop krijg je door middel van een aantal web-browsen en zelfs wat entertainment te streamen, deze HP een Chromebook past het wetsvoorstel. Het is de goedkoopste laptop beschikbaar voor levering aan Currys, maar als je in staat bent om het voorjaar een beetje extra voor de laptop hieronder krijg je veel meer waarde. Dit biedt alleen de 32GB opslag en 2GB RAM, die niet zal je heel ver in de lange termijn.
Bekijk De Deal

ASUS E406MA 14-inch laptop | £349 bij Currys
Deze laptop van Asus packs 128 gb en 4 gb RAM met een Intel Pentium-processor voor minder dan £350 bij Currys nu. Dat is genoeg voor surfen op het web en lichter werk dat niet meer energie nodig hebben-intensieve programma ‘ s. Plus, u kunt ook u € 20 op een jaar van Microsoft Office 365 Home met deze laptop.
Bekijk De Deal

De HP Pavilion 15,6-inch laptop | £449 399 pond bij Currys
Deze HP Pavilion stroomlijnt uw opslagruimte te upgraden naar 256 gb SSD ruimte en het stimuleren van uw processor op een Ryzen 3. Je kan ook nog bespaar 20 pond op de Microsoft Office-abonnement, maar ook pak McAfee Livesafe Premie voor een jaar van slechts € 20. Nieuwe Spotify-leden kunnen ook genieten van 6 maanden Premium gratis.
Bekijk De Deal

Acer Aspire 14-inch laptop | £799 € 699 incl. btw bij Currys
We springen een beetje hier, maar deze laptop is echt bieden een uitstekende waarde aan een € 100 korting nu. Je krijgt een fantastische 1TB SSD, 8GB RAM en een 10e Generatie i5 processor onder de motorkap, spectaculaire power als u op zoek bent naar een computer, dan kan omgaan met grotere programma ‘ s en multi-tasking.

Bekijk De Deal

Currys online monitor deals

Lenovo Q24i-10 Full HD 23.8″ IPS-LCD-monitor | £149 bij Currys
Deze goedkope monitor biedt een prachtig IPS display met Full HD beeldkwaliteit en ingebouwde speakers voor slechts € 149. Dat is een fantastische prijs, hoewel dit model geen ondersteuning voor DisplayPort-verbinding.
Bekijk De Deal

MSI Optix G24C4 Full HD 24″ Gebogen LED-monitor | £169 bij Currys
Dit MSI-monitor is gemaakt voor gaming, maar je zult nog steeds het gevoel de voordelen van een super snelle beeldverversing en meeslepende gebogen scherm. Het is nog steeds een kleiner scherm, maar, en perfect voor een geïmproviseerde kantoor aan huis. Plus, dit model kan eenvoudig worden gemonteerd aan de muur en ondersteunt DisplayPort.

LG UltraGear 32GK650F Quad HD 31.5″ LCD-Monitor | £299 bij Currys
Deze enorme 31.5-inch monitor is ideaal voor wie op zoek is naar meer schermruimte. Als je gaat om multi-tasking tussen verschillende programma ‘ s, wilt u misschien denken over dit grotere model.
Bekijk De Deal

  • Shop alle goedkope monitoren nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys

Currys online printer deals

Canon Pixma TR-4550 alles-in-één draadloze printer van inkjet | £49.99 £39.99 bij Currys
Dit is de goedkoopste draadloze inkjet printer nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys nu. U bent grijpen zelf een goedkope printer die het werk doen dat nodig is zonder de toeters en bellen van de hogere prijskaartjes, en je bent nog steeds twee inktcartridges opgenomen.
Bekijk De Deal

De HP Envy 5020 draadloze all-in-one printer | £49.99 bij Currys
Dit is niet een inkjet printer, die traditioneel bespaart u geld met goedkopere inkt cartridges, maar daar krijg je drie maanden van HP ‘ s eigen inkt abonnement gratis hier. Dat betekent dat bespaart u veel op de inkt en het oppakken van een all-in-one printer voor een fantastische prijs bij Currys nu. Dit model werkt zelfs met Alexa alles net dat beetje meer handig en kan je een £20 Justeat voucher terwijl u bij het bent – bonus!
Bekijk De Deal

HP OfficeJet Pro 8024 all-in-one draadloze inkjet printer met fax | £149.99 £99 bij Currys
Deze all-in-one printer daadwerkelijk zal alleen kost je € 39. Dat komt omdat je niet kunt beweren £30 cashback en pak een £30 Justeat voucher op dezelfde tijd. Dat is een fantastische deal op een snelle printer die in staat van tot 20 vellen per minuut met automatisch dubbelzijdig afdrukken en een drie maand gratis proefabonnement van HP Instant Inkt.
Bekijk De Deal

  • Bekijk alle printer deals nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys

Currys online desktop PC aanbiedingen

De Lenovo IdeaCentre A340 21,5-inch desktop-PC | £499 bij Currys
Deze desktop-PC biedt een fantastisch alternatief voor het grijpen alle onderdelen van de installatie van uw computer individueel. Je krijgt een 8e Generatie i3 processor hier met een enorme harde schijf van 1 tb en een stevige 4GB RAM. Als de computer/monitor, bent u ook in het oppakken van een toetsenbord en muis aan de slag als goed.
Bekijk De Deal

Acer C24-960 23.8″ all-in-one PC | £749 £649 bij Currys
Deze goedkope all-in-one desktop computer beschikt over een versterkt 10e generatie i5 processor om dingen te versnellen, evenals 8GB RAM te houden, je multi-tasking door meer high-performance programma ‘ s. Je bent het houden van uw harde schijf van 1 tb evenals alle accessoires die beschikbaar hierboven.
Bekijk De Deal

  • Shop alle desktop-Pc ‘ s nog steeds beschikbaar voor levering online bij Currys

Entertainment

Currys online tablet aanbiedingen

Amazon Fire tablets van £49.99 bij Currys
Als u op zoek bent naar een super goedkope manier om het lezen van enkele boeken, inhalen op een aantal eerste video kijken, of luisteren naar muziek van deze Amazon Fire tablets zijn nog steeds beschikbaar voor de levering van Currys. Waarnaar hier wordt het Vuur 7 16GB model, maar u kunt ook de grotere 32GB versie voor € 59.99 en de 16GB Fire HD 8-tablet voor £79.99. Bekijk De Deal

Samsung Galaxy Tab heeft Een 10,1-inch tablet | £199 bij Currys
Dit £199 goedkope tablet deal van Currys is perfect geschikt voor iedereen die op zoek voor een minder dure optie, maar nog steeds wil de premie van een HD-scherm met een energieke Android-processor. Je krijgt 16 gb opslag in, maar u kunt altijd top met een micro SD-kaart.
Bekijk De Deal

Lenovo Smart Tab P10 10.1-inch tablet | £249 bij Currys
Dit Lenovo-model biedt 64GB opslagruimte en een 10 uur levensduur van de batterij – ideaal voor gaming, inhaalslag op entertainment, te lezen en te surfen op het web. Plus, nieuwe Spotify-leden kunnen grijpen zes maanden van Premium gratis bij de aankoop van dit product.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch 128GB Ruimte Grijs | £429 399 pond bij Currys
De 2019 Apple iPad is nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys, wat betekent dat u kunt opslaan £30 met deze grotere 128GB model. Als u op zoek bent minder te besteden, de 32GB-versie is verkrijgbaar voor € 349, maar voor de extra bonus van 50, raden wij de uitbreiding van uw opslag.
Bekijk De Deal

  • Shop alle goedkope tablets nog steeds beschikbaar voor levering aan Currys

Currys online gaming aanbiedingen

Xbox One X bundels van £259 bij Currys
U vindt er tal van Xbox One X bundels verlaagd bij Currys deze week, zoals deze fantastische £259 Forza Horizon 4 bundel, met Lego Snelheid Champions DLC ook. U vindt hier ook het Star Wars Jedi: Gevallen Om de bundel verkrijgbaar voor dezelfde £259 prijskaartje.
Bekijk De Deal

PS4 Pro | FIFA 20 | £349 bij Currys
Dit is de laatste PS4 op voorraad voor levering op Currys nu, dus je zult willen om uw handen op het vrij snel. £349 is standaard bundel prijs, en je krijgt een exemplaar van FIFA 20 in de kosten van de console.
Bekijk De Deal

Nintendo Schakelaar Lite | £199 bij Currys
De volwaardige Nintendo Switch is nog uit voorraad in heel het land, maar er is veel Nintendo-Schakelaar Lite consoles die nu beschikbaar is. Pak de grijze, blauwe of gele modellen voor € 199 bij Currys.
Bekijk De Deal

Op zoek naar meer? We houden het beste John Lewis online deals nu, evenals het houden op de top van alles wat je kan pakken van Argos online levering service als goed.