Disney Plus VERZENDING eerste indruk: goede prijs, vooral als je kinderen thuis

Hier is wat wij denken van Disney Plus VERZENDING zo ver.
Maar het betekende ook een groot stuk van de Star Wars-gehalte was in het wild voor sommige fans, maar niet op die van anderen, te wachten om te worden verwend. Een andere manier van kijken naar De Mandalorian vroeg zou zijn geweest van harte welkom, maar ten minste het is hier nu. U kunt kijken naar twee afleveringen van bij de start met de derde (die is geweldig, door de manier) komt om 8 uur op vrijdag.
De Disney Plus lancering in het verenigd koninkrijk werd begroet met een bonte stoet van ouders tweeten ‘Dank God, ik steek mijn kind in de voorkant van deze.’ Na lang wachten is sinds de AMERIKAANSE lancering in November, Disney Plus is eindelijk hier. En wat een tijd aan te komen, als het land gaat achter gesloten deuren voor de nabije toekomst. Disney Plus is een andere welkome afleiding van de horror.
Het maakt je afvragen of de bevoegdheid van wat passend geacht voor Disney Plus zou kunnen worden uitgebreid, en misschien zal het na verloop van tijd. Zoals het nu is, hoewel, er is meer voor volwassenen dan je zou verwachten. Live-action Marvel-shows als Weglopers, Agent Carter en Agenten van het SCHILD zijn in principe gericht op oudere doelgroepen, en zijn de moeite waard, zelfs als hun canonieke status in de MCU is twijfelachtig.

De selectie van de inhoud is misschien wel beter dan die van de VS

We zijn erin geslaagd om een 4K-resolutie werken met Nvidia Shield, maar niet met Sky-Q zo ver, dat toont Disney Plus in 1080p in de app. Of dit in verband met de huidige voorzorgsmaatregelen rond het gebruik van internet in de EU over coronavirus, we zijn niet zeker, maar we hebben geleerd Hemel Q zal worden weergegeven Disney Plus inhoud in 4K UHD later dit jaar.
(Image credit: Fox/Marvel)

Er is een gezonde brok van 4K, HDR en Dolby Visie-inhoud worden ondersteund, ook hier, met inbegrip van elke Star Wars-film en MCU film. Als u een gratis trial, kunt u rondneuzen op wat er in 4K door het selecteren van de inhoud in de app en ga naar ‘details’, waar het zal een lijst of 4K of HDR worden ondersteund.
Het is moeilijk om erachter te komen wat er precies wordt beschouwd als volwassen door de service, en of dat houdt de potentiële selectie. Waarom De Simpsons en niet Futurama, bijvoorbeeld? Zou Joss Whedon ‘ s Firefly echt op zijn plaats naast Star Wars en The Black Hole?
Jouw snelheid kan variëren, afhankelijk van de originelen, maar Star Wars-fans kunnen ook kijk op De Clone Wars-serie, het laatste seizoen van waar is het vrijgeven van de wekelijkse in twee-aflevering brokken. Disney diehards krijgt een kick van Het Imagineering Verhaal miniserie, die onderzoekt de achter-de-schermen van de Disney themaparken. Pixar fans moeten uitchecken Sparkshorts, zoals Drijven, dat zijn korte films gemaakt door de animatie studio, waarvan er drie voor het eerst op Disney Plus als de originelen.
Disney Plus is een zeer redelijke £5.99 per maand, inclusief 4K stromen als standaard. Het is £59.99 voor een jaar, te, iets ten noorden van de prijs van een nieuw spel. In die tijd, in de veronderstelling dat coronavirus niet kloppen TV en film productie uit tot diep in het volgende jaar, dat moet u originelen zoals de MCU TV-programma De Falcon en de Winter Soldier en WandaVision, en misschien Loki, ook. De Mandalorian seizoen 2 is klaar met de productie, dus je moet gegarandeerd worden beide seizoenen van dat jaar.

Originelen: het wachten waard?

Zeker, het is alleen mogelijk Simpsons puristen zullen merken of de zorg over. Maar zijn we niet allemaal Simpsons puristen op hart in het verenigd koninkrijk, waar het ‘ s zijn weergegeven in de namiddag iedere dag voor zo lang als we ons kunnen herinneren? Hopelijk zal dat snel opgelost worden, omdat de heilige koe, 30 seizoenen van The Simpsons is een feest, vooral als je pakte de £49.99 pre-order te bieden. De beste seizoenen zijn grotendeels beschouwd als 2-10.
(Image credit: Disney/Lucasfilm)

Als u niet gebruik maken van de pre-order aanbieding die cut £10 korting op de prijs voor een jaarabonnement voor de lancering, betekent dit dat je waarschijnlijk op het hek over de service. En dat is eerlijk genoeg. Terwijl de BRITSE gelukkig nog niet is getroffen door dezelfde toeloop van streaming-diensten als de VS – die heeft geleid tot geweldige nieuwe originelen aan de overkant van de raad van bestuur, maar is beginnen te wedijveren met de kosten van een kabel-bill in de totale prijs die je nu hebt te besteden en meer dan £20 per maand hier aan voor alles.
Bekijk de volledige Disney Plus launch line-up als je dat nog niet hebt gedaan, om te zien wat er te doen is. Het is waarschijnlijk dat deze lijst zal helpen bij het maken van uw beslissing over het wel of niet in te schrijven nu.
Het is ook cool dat de nieuwere Marvel fans kunnen ontdekken van de Spider-Man en X-men animatieserie, die van essentieel belang blijven de interpretaties van deze tekens. Noch zijn als high-end of artistiek als de prachtige Batman animated series van de jaren ’90, maar ze zijn de moeite waard een horloge.

Is Disney Plus de moeite waard voor volwassenen?

Volwassenen abonnement op Disney Plus zou kunnen vinden dat hun tolerantie voor het kijken laat ze het leuk vonden toen ze jonger waren (zeg, Ducktales of Uitsparing) is iets lager dan verwacht. Het is cool om ze op een streaming service, absoluut, maar ben je ooit van plan is om deze op in plaats van Het Kantoor? Misschien als je een totaal Disney diehard. Weer, hoewel, het is leuk om een archief van deze klassieke jaren ’90-animatie.
(Image credit: Vos)

Captain America: burgeroorlog een rating van 12+ en is voorzien van een climax waar de lead schurk probeert te schieten zichzelf in het hoofd, totdat hij verstikt uit. In X-men: Days van de Toekomst Verleden op Disney Plus VERZENDING, Professor X vertelt nog Wolverine naar “fuck off” (dat hebben we gecheckt!). Wat is te volwassen voor Disney?
De service zeker voldoet aan de belofte van het hebben van een diep archief van alles wat Disney de eigenaar op de eerste dag. Of u bent altijd in de stemming om te kijken naar iets van deze globale inhoud van catalogi (Marvel, Star Wars, Pixar, Disney en National Geographic), is een andere vraag, natuurlijk, maar de selectie van het archief inhoud hier sterk.
Een veel voorkomende klacht rond Disney Plus sinds de lancering in de VS is het gebrek aan dingen om op te letten als je volwassen bent. Om eerlijk te zijn naar Disney, het zijn kraam op dit onderwerp vrij goed. Dit was nooit van plan te zijn de plaats voor het streamen van Fox-eigendom van inhoud voor volwassenen als Aliens of Kingsman, bijvoorbeeld, en we wisten het.
De menu ‘ s in de app zijn prachtig, met gegroepeerde collecties die maken de dienst prettig aan te voelen en samengesteld. De afzonderlijke vermelding van pagina ‘ s voor inhoud zien er fantastisch uit, ook, en onderstrepen het idee dat dit een streaming service met een meer specifieke inhoud opdracht dan anderen. U kunt eenvoudig inhoud toevoegen aan je lijst.
De uitrol van De Mandalorian was gebrekkig behandeld, vooral als het internet werd overspoeld met Baby Yoda memen. Het was een binding voor Disney: vermoedelijk het wachten iets te maken had met de voorbereidingen die nodig zijn om de service zo goed is als het zou kunnen worden voor de VERZENDING van gebruikers, in het bijzonder met De Simpsons alleen wordt bevestigd binnen enkele weken van start.
En De Simpsons, natuurlijk, is perfect voor een marathon als je volwassen bent. 30 seizoenen is een genereus aanbod inderdaad, als je bedenkt dat aan het begin van de DVD-leeftijd, een individuele boxset seizoen kost € 30 of meer. Irritant, de foto op eerdere afleveringen is nog bijgesneden, in op 16:9, en Disney is nog niet hersteld van de 4:3 aspect ratio als het zei dat het zou terug in 2019.
Als je hebt kinderen, ook kunt u de kid-specifieke profielen, die geven de app een andere interface en stoppen ze van het kijken naar iets nominale 12+, zoals De Simpsons. U kunt maximaal zeven profielen, en stel de dienst over maximaal 10 apparaten.

(Image credit: Disney)

U vindt hier ook de lasten van films op Disney Plus VERZENDING die niet op de US versie van de dienst, maar, net als vier X-men-films en twee Wolverine films (minus Logan, natuurlijk), en een lange lijst van Disney-films in het verleden en heden. Tarzan, Tomorrowland, Christopher Robin, The Jungle Book (2016), belle en het Beest (2017), Maleficent, John Carter en Ralph Breekt het Internet zijn hier allemaal te vinden in het verenigd koninkrijk, terwijl de AMERIKAANSE klanten moeten wachten voor ze. Dat is best cool. Aan de andere kant, de VS heeft gehakt, 2, en we het niet krijgen, dat tot juli, volgens de app.
Als je kinderen hebt en de kosten is geen probleem, Disney Plus is een no-brainer. Veeleisende volwassenen moeten een dubbel-check de lancering lijst of geef het gratis trial van een go voor het plegen van de service, want uiteindelijk is het meer een familie-vriendelijke dan andere streaming diensten in zijn opdracht. Dat zal het lijken als een beperking voor sommige.
Gezien de UK-only service DisneyLife nooit gestart op PS4, het is een verademing om al deze Disney-content op games consoles, ook. De fast-forward en rewind zijn niet zo goed als Netflix, omdat je niet die slideshow van de afbeeldingen te laten zien waar je bent in een bepaalde film of TV-show, maar shows en films belasting leuk en snel.
Ook heb je een meer uitgebreide selectie van de Marvel-films om naar te kijken, met films als the Avengers: Infinity Oorlog en Ant-Man en Wasp die niet beschikbaar zijn voor het streamen pas later dit jaar in de verenigde Staten (de Spider-Man films en De Incredible Hulk zijn de enige MCU zieke werknemers). Je hebt ook elke Star Wars-film, inclusief de Solo, dat het ONS niet nog.
Wat te denken van de oorspronkelijke programmering, en wat van Disney ‘ s beslissing om de uitrol van De Mandalorian afleveringen wekelijks, hoewel het seizoen af in de VS in December? Je zou kunnen zeggen dat is een cynische poging om te stoppen met mensen te kijken naar al de meest waardevolle inhoud met een gratis proefperiode. Toch, als mensen wachten een paar maanden, zullen ze in staat zijn om dat te doen toch.

Moet je kopen Disney Plus in het verenigd koninkrijk op dit moment?

Het is het beste om te zien Disney Plus als een optionele add-on voor uw streaming leven, dat is de manier waarop het wordt gepositioneerd qua prijs. Het is een bijzonder makkelijk te verkopen als u kinderen hebt, die kunnen genieten van een vrijwel compleet archief van de Pixar films (minus The Incredibles 2), of animated classics, of nieuwere live-action versies van animated classics.
Maar Disney Plus is absoluut zijn werk doen bij de lancering in het verenigd koninkrijk. Het is een grote, meestal uitgebreide archief van Disney, Marvel, Star Wars en Pixar-inhoud, en we zijn nieuwsgierig om te zien hoe het zich ontwikkelt in de tijd. Tijdens het wachten iets langer voor De Mandalorian niet ideaal, het voelt als een echte gebeurtenis bij BRITSE kijkers beginnen met het krijgen van big-budget Marvel en Star Wars toont op hetzelfde moment als iedereen.